Rainbow Six Siege PvP Modu Çıkıyor

Rainbow Six Siege PvP Modu Çıkıyor

Rainbow Six Siege’s Operation Chimera‘nın kısa bir süre önceki güncellemesi ile Ubisoft, oyun DLC’nin üçüncü yılı için yaptığı planlar hakkında daha fazla konuşmaya başladı. İlk olarak, şirket Pick & Ban adlı yeni bir PvP modunu açıkladı.

Mod, her takımın maç için seçtikleri iki operatörü seçmesini yasaklar. Takımınızın bu iki operatörü seçmesinin dışında rakiplerinizin seçtiği iki oyuncuyu da kullanması yasaklanmıştır.

Buna ek olarak, her iki takımın da sıralamaları her turun başında tüm oyunculara açıklanacak. Bununla birlikte, düşmanı görmeden tek bir operatörü yeniden seçme şansına sahip olacaksınız. Son olarak, Pick & Ban, Operatörünüzü seçmeden önce spawn noktasını seçmenize izin verecek. 

Pick & Ban, Custom Games’de yalnızca ilk başta bir seçenek olarak tanıtılacaktır, işler düzgün bir şekilde ilerlerse genel hazır eşleştirme konusunda ilerleme olasılığı artacak. Ubisoft, modun haziran ayında Year 3 Season 2 başında Rainbow Six Siege Pro Liglerine ekleneceğini söylüyor, ancak tüm oyuncuların bu modu alıp almayacaklarını henüz belli değil.

Ubisoft, DLC önümüzdeki yıllarda Siege’in haritalarına gelecek bazı değişiklikleri de detaylandırdı. Haritaların, meraklıları adı verilen küçük güncellemelerle (örneğin, Clubhouse’da Yatak Odası ve Para Odası arasında bir oda eklenmesi gibi) ve reworks adı verilen daha büyük güncellemelerle değişeceğini söylüyor. Yeniden işlenecek ilk harita, Year 3 Season 3’teki Hereford olacak. İngiliz temasını sürdürecek ancak haritanın düzeni mevcut Hereford tabanıyla tamamen değişecek ve daha estetik olacak.

Sonunda, Ubisoft nihai olarak 100 Rainbow Six Siege operatörüne ulaşma niyetini tekrar doğruladı, tüm geçmiş ve gelecekteki silah eklerinin artık bedava olacağını ve ilk baskının dışındaki her oyunun başlangıçtan itibaren açılan 20 temel operatörü ek bir ücret ödemeden içerdiğini açıkladı. 

Kaynak: 1