Razer Kendi Oyun Mağzasını Açtı ve Bazı Fırsatlar Var

Razer Kendi Oyun Mağzasını Açtı ve Bazı Fırsatlar Var

İndirimli Oyunlar

İndirimli Oyunlar

Muhtemelen Razer‘ı PC oyun donanımı yapan şirket olarak tanıyorsunuzdur. Şimdi PC oyunları satmaya başlamak için Razer Oyun Mağazası açıldı. Ve tabi bunu duyurmak adına bazı fırsatlar söz konusu. Satışlardan mevcut olanlara ek olarak Ekstra % 15 indirim almak için promosyon kodunu RGSLAUNCH15 olarak giriş yapabilirsiniz.

Bunun ötesinde, her hafta Razer “Razer Exclusives” dediği şey için dört oyun seçiyor. Bunlardan birini satın alırsanız, ayrıca 15 dolarlık Razer Game Store indirim kuponu ve 10 dolarlık bir donanım kuponu alırsınız. Bu haftaki Razer Exclusives; Far Cry 5, Assassin’s Creed Origins, Wolfenstein II: The New Colossus ve Ni No Kuni II: Revenant Kingdom. Zaten satıştalar, ancak ek bir % 15 indirim almak için promosyon kodunu kullanmaya devam edebilirsiniz. Tüm indirimlerden sonra, fiyatlar şu şekilde olacak:

 – Assassin’s Creed Origins — 29 $
 – Far Cry 5 — 46 $
 – Ni No Kuni II — 46 $
 – Wolfenstein II — 20 $

Unutmayın, bu oyunlardan birini satın aldığınızda, Razer Oyun Mağazası’ndan bir oyun satın aldığınız zaman kullanabileceğiniz 15 dolarlık bir kupon alırsınız. Bununla ilgili ufak bir uyarı; bu kuponu 30 gün içinde kullanmanız gerekiyor ve satın alma işleminiz en az 30 dolar olmalı.

Razer Exclusives’ın dışında, Razer Game Store‘da bazı oyunlar şu anda satışa sunulmakta ve RGSLAUNCH15 promosyon kodu kullanılarak ekstra % 15 indirim alabilirsiniz. Tek fark, bunlar için 15 dolarlık kupon alamazsınız. Promosyon kodunu kullandıktan sonra fiyatlar ile birlikte önemli noktalardan bazıları;

 – Doom — 10 $
 – Dishonored — 17 $
 – Fallout 4 — 13 $
 – Kingdom Come: Deliverance — 48 $
 – Mortal Kombat XL — 5 $
 – South Park: The Fractured but Whole — 20 $
 – Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands — 17 $
 – Tom Clancy’s Rainbow Six Siege — 24 $
 – Watch Dogs 2 — 17 $

Ubisoft oyunlarından herhangi birini satın almak Uplay üzerinde kullanabileceğiniz bir kod alırken, diğerleri Steam için. Sadece ödeme sırasında promosyon kodunu girdiğinizden emin olun. Razer Exclusives’ten birini satın alırsanız, kuponların 30 gün içinde sona erdiğini unutmayın. Razer Oyun Mağazası’na buradan göz atabilirsiniz.

Kaynak: 1