Red Dead Redemption 2 Special Edition Haberleri

Red Dead Redemption 2 Special Edition Haberleri

Red Dead Redemption 2 Özel Sürüm Haberleri

Red Dead Redemption 2 Özel Sürüm Haberleri

Red Dead Redemption 2, hiç şüphesiz en büyük 2018 oyunlarından biri olacak, bu yüzden en az bir özel sürüme sahip olması sürpriz değil. Rockstar Games, Haziran ayında oyunun özel sürümleri ile ilgili ilk ayrıntıları “ve daha fazlasını” duyurmayı planladığını söyledi. Rockstar’ın resmi ifadesi çoğul “özel baskılar” idi, bu yüzden stüdyo, fiziksel ve dijital ekstralar karışımıyla daha yüksek bir fiyat noktasına gelecek olan temel sürümün ötesinde birden fazla versiyon planlamaktadır.

Bu duyuru, Red Dead Redemption 2 için 19 yeni ekran görüntüsüne odaklanmış bir Rockstar Newswire yazısında bir satırda geldi. Rockstar “Oyunun özel sürümleri ve daha fazlası hakkında ilk ayrıntılar dahil olmak üzere önümüzdeki ay daha fazla Red Dead Redemption 2 bilgisi için bizi izlemeye devam edin” dedi.

Şimdilik Rockstar’ın konuyla ilgili söylediği şey sadece bu. Bundan dolayı, Red Dead Redemption 2’nin özel sürümlerinde neler olabileceğini veya size ne kadara mal olacağını bilmiyoruz. Bahsi geçen haberler, Haziran ayında bir ara gelecek. Geçmişe baktığımız zaman Rockstar çok fazla oyun şovu yapan bir stüdyo değildir ama bazen yaparlar. 2014 yılında, Rockstar, Sony’nin E3 aşamasında GTA V‘in PS4 sürümünü duyurmuştu. Ve yine şaşırtıcı bir şekilde, Sony ve Rockstar’ın PS4 oyuncularının bazı çevrimiçi içeriğe ilk erişimlerini görecek olan Red Dead Redemption 2 için bir ortaklığı var.

“Ve daha fazlası” kımına gelince, bu bir çok şeye atıfta bulunabilir. Red Dead Redemption 2’den hala fazla birşey göremedik ve oyunun çevrimiçi bileşeni hakkında bir şeyler öğrenemedik. GTA 5‘nin çok oyunculu modu olan GTA Online‘ın devasa ve eleştirel ve ticari başarısından sonra, Rockstar’ın Red Dead Redemption 2’nin çevrimiçi modunun önemli ve ilgi çekici olmasını isteyeceği anlamına geliyor.

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4 ve Xbox One için 26 Ekim’de çıkacak. Oyun ilk Red Dead Redemption olaylarından 12 yıl önce 1899 yılında kurgulandı.