Resident Evil 7 Japonya Trailer’ı Çıktı!

Resident Evil 7 Japonya Trailer’ı Çıktı!

Video oyunu yayıncısı ve geliştiricisi Capcom, gelecek hayatta kalma-dehşet başlıklı Resident Evil 7 için Japon televizyon trailerini resmen piyasaya sürdü.

Sadece birkaç gün önce, Capcom, Batı izleyicileri için Resident Evil 7 TV fragmanını çıkardı ve oyunculara başlattığı günde başkalarını satın almak için teşvik etmek için otuz saniye süren korku ve korku içerisine düşürdü. Şimdi, yayıncı ve geliştirici, Japon kesim taraftarları için bir televizyon reklamı hazırladı ve şirketin son kesimi çevrimiçi yayınlayan şirketle gelecek hayatta kalma korku oyunundan gelen ürkütücü unsurları dile getirdiler.

Capcom’un TV spotunda görüldüğü gibi izleyicilere, korkunç derecede doğa üstü bir Baker ailesinin mülkünün içindeki ve dışındaki görüntüleri gösteriliyor. Batı TV izleyicileri için yapılan reklama benzer şekilde, Japanese Resident Evil 7 fragmanı, harap edilmiş mülk gerekçesiyle bulunan kabusları rahatsız edici bir dehşetle eklenen “Go Tell Aunt Rhody” şarkısını kullanıyor.

Resident Evil 7 hayranları, Jack Baker, Marguerite Baker ve ailenin korkunç deneysel canavarlarıyla savaşmak için ne gibi olacaklarına dair daha fazla bilgi sahibi değil aynı zamanda Japon trailer, oyunun bu şekilde nasıl devam edeceğine kısacık bakışlar da sunuyor Konakın gizemli hayalet kızıyla olan karşılaşmalar. Başlama Saati demosunu oynama fırsatı bulan hayranlar, varlığını dile getirerek hatırlarlar ve kesinlikle oyunun büyük programında ne gibi bir rol oynadığını merak ederler.

Resident Evil 7, 24 Ocak 2017’de PC, PlayStation 4, PlayStation VR ve Xbox One için piyasaya sürülecek.