Ripple Ethereum’un Üzerinde

Ripple Ethereum’un Üzerinde

Ripple Yükselişte

Ripple Yükselişte

Kripto para birimi dünyasında, Bitcoin hem popülerlik hem de genel piyasa değeri açılarından açıkça öndedir. Ethereum ikinci sırada yer alırken Ripple 29 Aralık Cuma günü bu pozisyonu pazar payı açısından geçerek ikinci önemli kripto oldu. 

Günün başlarında başında Ripple, yüzde 40’ın üzerinde kazanç elde etti. Bu belki geçici iken, esas olarak banka transferlerine odaklanan kriptonun, bazılarının kredi talebinde bulunabileceğinden daha şiddetli bir rakip olduğunu gösterdi. CoinMarketCap.com’un verilerine göre, Cuma günü Doğu saatinin 6’sında en yüksek noktada olan Ripple, Ethereum’a 73.65 milyar dolarlık bir pazar payı ile ulaştı. 

Ripple Pazar Payı

Ripple kripto para birimi; geçen hafta % 61, bu yıl ise % 5.000’in üzerinde büyüdü. Bu dijital para birimi, Ripple’in Asya yan kuruluşu ve bir dizi Japon kredi kartı şirketinin yarattığı yeni bir konsorsiyum haberi sonrasında yıl boyunca yükselen bir ilgi gösterdi. Bu konsorsiyum, kredi kartı kullanımını ve blok zinciri teknolojileri arasındaki boşluğu kapatmak ve kredi kartı kullanımını dağıtılmış hesap defteri teknolojisi ile birleştirmek istiyor. 

Ripple Değeri

Ripple Değeri

Ripple’ın geleceği için bunun anlamı ne? Eh, şimdilik Ripple’in bir Bitcoin olması söz konusu değildir. Ancak iki şey var.

İlk olarak, kripto para birimlerinin genel olarak nasıl bir duruş sergilediğini gösteriyor. Kamu güveni ve yatırımları her zaman yüksek ve sadece tırmanıyor. 

İkincisi, günlük işlemlerde blok zincir tabanlı teknolojilerin arkasındaki ivme konuşuluyor. Belki bu ivme devam ederse, kripto işlemlerimizin ve hayatımızın günlük bir parçası olabilir.  Sizler de kripto para veya Ripple alım satım işlemleri yapmak isterseniz binance.com adresine üye olup başlayabilirsiniz.  Ayrıca Ripple işlemlerinin nasıl yapılacağı ile ilgili daha detaylı bilgi isterseniz “Ripple Nasıl Alınır?” yazımızı inceleyebilirsiniz. 

Kaynak: 1, 2