Şampiyon Fenerbahçe – LoL (League of Legends)

Şampiyon Fenerbahçe – LoL (League of Legends)

TBF 2017 Kupası 1907 Fenerbahçe’nin

TBF 2017 Kupası 1907 Fenerbahçe'nin

Sona eren League of Legends (LoL) hayranlarının dikkatle yakından takip ettiği Türkiye Büyük Finali galibi belli oldu. BAU Super Massive ve 1907 Fenerbahçe takımlarını karşı karşıya getiren büyk final mücadelesinin biletleri saatler içerisinde tükenmişti. Kıyasıya geçen mücadelenin sonunda karşılaşmadan mutlu bir şekilde ayrılan taraf 1907 Fenerbahçe oldu. Arka arkaya alınan iki galibiyetten sonra üçüncü maçta da rakibine karşı fazla zorlanmadan oyun üstünlüğünü eline alan 1907 Fenerbahçe, maçın sunucularını ve seyircileri de şaşırtarak kupanın sahibi oldu. 

Ali Koç Fenerbahçe Tezahürat

Şimdi Sırada Worlds 2017 Var

Eski takımına karşı oynayan ve büyük mücadele sergileyen takımın da önemli oyuncularından biri olan Thaldrin seyircilerden büyük alkış aldı. Maçın eleştirmenlerine göre ise destek rolünde olan Japone ile nişancı Padden ikilisinin uyumları maçın favori ikilisi olmalarını sağladı. BAU Super Massive takımı ise maçtan önce seyirciler tarafından mutlak favori olarak görülüyordu. Fakat 55.000 kişinin Twitch.tv üzerinden takip ettiği maçı, şaşırtan oyun sitili ile izleyenlerin tahminlerini yanıltan 1907 Fenerbahçe kazandı. 

League of Legends (LoL) TBF finali kazanarak kupaya ulaşan 1907 Fenerbahçe gözünü şimdi ise dünya finalleri olarak adlandırılan Worlds 2017‘ye dikmiş durumda. 1907 Fenerbahçeyi başarısından dolayı tebrik eder ve ülkemizin dünya genelinde temsil edileceği Worlds 2017 için sonnsuz başarılar diliyoruz.