Sea of Thieves’in Son Betası Çıktı

Sea of Thieves’in Son Betası Çıktı

Sea of Thieves

Sea of Thieves

Sea of Thieves geliştiricisi Rare yaklaşan çok oyunculu korsan oyunu için bir beta daha duyurdu. Bu beta, oyunun yayınlanma tarihinden önceki son birkaç hafta olacak. Xbox One ve PC’deki herkese erişimi açıktır.

Son beta hakkında bir geliştirici güncellemesi sırasında, yönetici yapımcı Joe Neate, stüdyonun daha fazla sayıda oyuncunun daha önce denemeye çalışmasını istediğini ve bunu yapmak için denemeyi herkese açtığını açıkladı. Ek olarak, yeni beta’ya bir dizi yeni özellik eklenmiştir.

Bunlardan ilki, oyuncuları ödüllendirmek için hayvanları yakalama görevini üstlenen bir grup olan Merchant Alliance’dır. Betada test edilen bir başka yeni özellik de, iskeletlerin dünya tarafından işgal edilmesi için iskeletlere fırsat veren Skeleton Forts‘dur. Bu özel fortlar, onları temizleyenler için daha büyük ödüller sunuyor. Ama tüm oyuncuların görebileceği, üstlerindeki bulutların üzerinde duran büyük bulutlarla belirtiliyorlar. Doğal olarak, bu, diğer oyuncularla ve zenginlik için iskeletlerle savaşmak zorunda kalabileceğiniz anlamına gelir.

Sea of Thieves Son Beta

Neate, stüdyonun oyunu ve özelliklerini test ederken beta ile ilgili sorunların olabileceğini ve oyun sunucularını adımlarını atmak için çok daha fazla insanı davet ettiğini vurguladı. Sorunlar ortaya çıkarsa, Rare, yeni oyunculara deneyimin gerçekleşmesi için geçici bloklar koyabileceğini söylüyor. Hizmet ekibi ayrıca, ortaya çıkan diğer sorunları çözmek için anında çalışacak.

Sea of Thieves’in çıkış tarihi 20 Mart. Microsoft’un iddialı Game Pass genişlemesinin ilk büyük testlerinden biri olacak, bu da abonelerin piyasaya çıkma günündeki tüm birinci parti oyunlar da dahil olmak üzere bir oyun grubuna erişmelerini sağlıyor.

Kaynak: 1