Shadow of the Tomb Raider Çıkış Tarihi Açıklandı

Shadow of the Tomb Raider Çıkış Tarihi Açıklandı

Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider

Bir dizi dedikodu ve sızıntıdan sonra Square Enix, bir sonraki Lara Croft oyununun Shadow of the Tomb Raider olacağını doğruladı. Şirket aynı zamanda oyunun 14 Eylül olarak piyasaya çıkış tarihini de duyurdu. Bir önceki oyun gibi Xbox One’a özel bir çıkış tarihinin olması yerine PS4, Xbox One ve PC’ye eşzamanlı olarak gelecek.

Square Enix oyunun, “Lara Croft’un Tomb Raider‘ı olarak belirleyici anı” olacağını söylüyor. Ancak henüz proje hakkında fazla detay bilinmiyor. Tam bir açıklama yapıldı 27 Nisan’da yapılacak. Hayranlar, Tomb Raider web sitesine kayıt yaparak üç etkinlikten birinde oyunu erken deneyebilecekler. Ayrıca kısa bir fragman da yayınlandı.

Shadow of the Tomb Raider Tanıtım

Shadow of the Tomb Raider uzun süredir konuşuluyordu. Gamescom 2015’te, Square Enix patronu Phil Rogers seride üçüncü oyunun olabileceğini söylemişti. Bunu takiben, “Shadow of the Tomb Raider” başlığı bir PowerPoint sunumunda tespit edildi. Square Enix, geçen sene Aralık ayında üçüncü bir oyunu doğrulamıştı, ama o zaman başka hiçbir şey söylememişti. Son olarak, bu açıklama ve çıkış tarihi, yakın zamanda resmi Tomb Raider web sitesinin kaynak koduyla sızdırılmıştı.

Kaynak: 1