Sınırlı bir süre için yeni Fortnite Modu Solo Showdown Mevcut

Sınırlı bir süre için yeni Fortnite Modu Solo Showdown Mevcut

Fortnite Solo Showdown

Fortnite Solo Showdown

Devam eden 50v50 etkinliğine ek olarak, Epic, Fortnite: Battle Royale‘da yeni bir sınırlı zaman modunu başlattı. Önümüzdeki birkaç gün boyunca, PS4, Xbox One, PC ve cep telefonu oyuncuları, en iyi Battle Royale oyuncusunu belirlemek için sınırlı süreli bir yarışma olan Solo Showdown’a katılabilecektir.

Önceki sınırlı zaman modlarından farklı olarak Solo Showdown, herhangi bir kurnazlık veya altta yatan oyundaki değişiklikleri içermiyor. Daha ziyade, Epic’in “hayatta kalmanın nihai testi” olarak adlandırdığı kendinden seçilmiş diğer oyunculara karşı devam eden bir yarışmadır. Oyuncular sıralamalar üzerinde bir yer kazanmak için yarışırlar ve yarışmanın sonunda yeterince yüksek puan alanlar büyük bir V-Bucks ödülü ile ödüllendirilirler.

Solo Showdown kurallarına göre, oynadığınız ilk 50 Battle Royale maçı, skorunuza göre sayılacaktır. Ödüllerden birine uygun olmak için en az 50 maç oynamalısınız. Her maçtaki yerleşimleriniz izlenecek ve sıralamanızı belirleyecektir.

Yarışmanın sonunda ilk sırada yer alan oyuncu eve 50.000 V-Bucks alacaktır. İkincilikten dördüncülüğe kadar olanlar 25.000 V-Bucks alırken, beşincilikten ellinciliğe kadar olanlar 13.500 V-Bucks alır. İlk 100’de kalan oyuncular 7,500 V-Bucks alacak.

Epic, “Her tür oyuncuya harika etkinlikler geliştirmeyi öğrenmek için Solo Showdown’u tek seferlik bir basamak taşı olarak kullanacağız.” dedi. Yarışmaya katılmak için ek bir teşvik olarak, en az 50 maç oynayan herkes ilk 100’e girip girmediğine bakılmaksızın benzersiz bir sprey alacaktır.

Solo Showdown 21 Mayısa kadar devam edecek. Epic, resmi blog‘unu sıralamalar ile sık sık güncelleyeceğini söyledi. Geliştirici ayrıca, önümüzdeki hafta ne kadar önemli olabileceğini ima etmese de, önümüzdeki haftalarda “rekabetçi bir oyun hakkında önemli bir açıklama” ya sahip olduğunu söylüyor.