Skyrim ve Fallout 4 Güncellemeleri Xbox One X Gelişmelerini De Ekledi

Skyrim ve Fallout 4 Güncellemeleri Xbox One X Gelişmelerini De Ekledi

  Xbox One X‘in gelişmiş oyun listesi büyümeye devam ediyor, konsolun ekstra beygir gücünden yararlanmak için iki oyun daha güncellendi. Bethesda bugün The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition ve Fallout 4 için ücretsiz güncellemeler yayınladı ve 4K desteği ile beğeni toplayan dünya RPG‘lerine diğer görsel iyileştirmeleri ekledi. Yayıncının daha önce ayrıntılarıyla belirttiği gibi, her iki oyun da günümüzdeki güncellemeden sonraki 4K’yı ve dinamik çözünürlüğü destekliyor. Fallout 4’te tanrı ışını efektleri ve nesneler, NPC’ler, çimler ve ağaçlar için çekme mesafeleri gelişmiş gibi duruyor. Görselden de görebilirsiniz.  

  Benzer güncellemeler, Wolfenstein II:The New Colossus, Dishonored 2, Dishonored: Death of the Outsider ve The Evil Within 2 de dahil olmak üzere bazı Bethesda oyunları için de yayımlandı. İkinci oyun 30 FPS çerçeve kilidini kaldırdı ve Xbox One X‘de daha yüksek bir kare hızına sahip oldu, diğer taraftan Dishonored oyunları 4K dokusu, geliştirilmiş gölge kalitesi, çizim mesafeleri ve daha pek çok yeniliğe sahip.

     Bethesda, The Elder Scrolls Online için bir güncelleme yayınladı. MMO, gelişmiş görüş mesafesi, su yansımaları ve gölgelerin yanı sıra Xbox One X’de yerli 4K ve HDR desteği sunuyor. Bethesda’nın beğeni toplayan atıcı Doom’u, Xbox One X geliştirmelerini de alacak, ancak yayıncı bunun gerçekleştireceğini henüz ayrıntılı olarak açıklamadı.

 Kaynak: 1