Sniper Elite 4 Sistem Gereksinimleri

Sniper Elite 4 Sistem Gereksinimleri

Sniper Elite 4

Sniper Elite 4

Sniper Elite 4, Rebellion Developments tarafından geliştirilen üçüncü şahıs taktik nişancı gizlilik video oyunudur. Sniper Elite 3‘ün devamı olan oyun, Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için 14 Şubat 2017’de piyasaya çıkmıştır.

Sniper Elite 4, üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan gizli unsurları olan bir taktik nişancı oyunudur. Oyuncu uzun mesafeli keskin nişancı tüfeği kullanarak bir düşmanı öldürdüğünde; X-Ray kill cam sistemi etkinleşir. Oyunun kamerası, mermiyi keskin nişancı tüfeğinden hedefe kadar takip eder, mermiyle kırılmış veya yırtılmış vücut parçalarını, kemikleri veya iç organları gösterir. Sistem ayrıca şarapnel öldürme, melee öldürme ve gizli öldürmeleri kapsayacak şekilde genişletilmiştir.

Oyunun yapay zekası geliştirilmiş, düşmanlar oyuncunun eylemine daha duyarlı tepki verebiliyorlar. Bir düşman öldürüldüğünde, diğer düşmanlar onları aktif olarak aramaya başlar. Oyuncu, düşmanın bulunduğu yeri ve hangi silah taşıdığını gösteren bir çift dürbünle donatılmıştır. Oyun “subaylar” sıralamasını içerir. Görevin sonuna gelindiğinde onu öldürmek, seviyenin zorluğunu önemli ölçüde artıracak, subayı olabildiğince çabuk öldürmek ordusunu geri çekilmeye yönlendirecektir. Oyuncu tuzakları yerleştirebilir ve cesetleri bubi tuzakları olarak kullanabilir. Oyun ayrıca oyuncuların varlığını gizlemek için ışık kaynaklarını kaldırabilecekleri gece görevlerini de içeriyor.

Oyundaki haritalar, Sniper Elite III’ten önemli ölçüde daha büyüktür ve oyunculara daha fazla özgürlük ve açık uçlu oyun sağlıyor. Haritalar aynı zamanda daha dikeyliğe sahiptir. Kooperatif görevler ve rekabetçi çok oyunculu modlar yeniden başlatılmıştır.

Sniper Elite 4 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8.1 veya 64-bit Windows 10
 – İşlemci: Intel CPU Core i3-2100 veya AMD eşdeğer
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7870 (2GB) veya NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB)

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8.1 veya 64-bit Windows 10
 – İşlemci: Intel CPU Core i7-3770 veya AMD eşdeğer
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 970 / AMD GPU Radeon RX 480