Spider-Man PS4 Collector’s Edition ve DLC Açıklandı

Spider-Man PS4 Collector’s Edition ve DLC Açıklandı

Spider-Man PS4

Spider-Man PS4

Insomniac Games’den PS4 için çok beklenen Spider-Man oyunu piyasaya sürülüyor. Sony, çıkış tarihinin 7 Eylül’de olacağını doğruladı ve temel oyunun yanı sıra birkaç özel sürüm, ön sipariş ikramiyesi ve yayınlanabilen indirilebilir içerik olacak.

İlk olarak Digital Deluxe sürümü var. Sürüm, temel oyun ve Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps şeklinde, post-lansman DLC’si olarak gelen “yeni hikaye bölümleri” ile birlikte geliyor. Bu DLC, Spider-Man‘in olacağı yeni görevler, kötü adamlar, karakterler ve takımları içeren üç bölümden oluşmaktadır. Daha sonra DLC hakkında daha fazla bilgi açıklanacak. Digital Deluxe sürümü ABD’de 80 dolara satılacak; uluslararası fiyatlandırma henüz açıklanmadı.

Daha fazla para harcamak sizin için sorun değilse Collector’s sürümü 150 dolardır. Yukarıda belirtilen sürümle aynı DLC’yi sunacaktır. Ayrıca bir çelik kitap çantası, bir mini sanat kitabı ve bir Spider-Man (Örümcek Adam) heykeli ile birlikte geliyor. Insomniac, heykelin tamamını gösterime sunmadı. Bununla ilgili de şöyle bir açıklma yaptı; “Heykele özel dikkat gösterin ve belli ki bir şeyin eksik olduğunu fark edeceksiniz. Collector’s sürümünde heykelinin tamamını açığa çıkarmadık, sadece Örümcek Adam bir şeyin üstüne tünemiş. Bu ne olabilir? Şimdi bunu size göstermek çok fazla spoiler içerir, ama bizi izlemeye devam edin!”

Spider-Man PS4 Collector’s Sürümü

Spider-Man PS4 Collector's Sürümü

Spider-Man Digital Deluxe Sürümü

Spider-Man Digital Deluxe Sürümü

Örümcek Adam PS4

Örümcek Adam PS4

ABD ve Kanada’da, Dijital Deluxe sürümünün ön siparişini verenler ayrıca posta yoluyla “sınırlı sayıda” tahsil edilebilir rozet alacaklar. Diğer ön sipariş bonusları, oyunun tüm sürümleri için mevcuttur. Bunlar; Örümcek Kıyafet Paketi, Örümcek Drone aygıtı, beş ekstra yetenek puanı, bir PS4 avatarı ve temasını içerir.

Kaynak: 1