Star Wars: Battlefront 2 Çok Geliştirilmiş Hava Mücadelesine Sahip

Star Wars: Battlefront 2 Çok Geliştirilmiş Hava Mücadelesine Sahip

Star Wars Battlefront 2 Fragman

Starfighter Assault, Star Wars filmlerinin orijinal üçlemesinin gemileri ve karakterleri içeren çok aşamalı bir modudur. Bu demo için takımlar Fondor: Imperial Shipyard haritasında mücadele edecekler. Benzersiz kahramanlara özgü savaşçılar, bombacılar ve gemiler olacak. 

EA, Battlefront 2 için genel olarak daha iyi uçan bir deneyim vaat ediyor ( IGN aracılığıyla ). Üstün kontroller, daha derin kişiselleştirme ve tamamen yeni bir sınıf temelli sisteme sahip rolü alan ekip çalışmasıyla “büyük ölçüde geliştirilmiş savaş uçağı dövüşü” olacak. 

Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront 2

Star Wars Battlefront 2

Gamescom Ne Zaman?

Oyun açıklaması, 21 – 22 Ağustos’ta gerçekleşecek. 

Fondor Imperial Shipyard haritasındaki Starfighter Assault modu, Ekim ayında başlayacak olan Battlefront II beta sürümünde satışa sunulacak. Uçmakla ilgilenmiyorsanız, Betta Theed Galactic Assault haritasında yerden oyma modu da oynanabilir. Gamescom 2017, 22-26 Ağustos tarihleri ​​arasında Köln Almanya’da olacak. Yeryüzündeki en büyük oyun gösterileri arasında yer alıyor ve düzenli olarak yüz binlerce katılımcıyı çekiyor ve katılım açısından E3’ü uçuruyor. 

Microsoft, Gamescom 2017’ye de geliyor ve katılımcıların Xbox One X‘i ilk kez oynatmasına izin veriyor. Ubisoft, Assassin’s Creed: Origins ve Far Cry 5 gibi oyunları getirecek.