Star Wars İçin Sanal Gerçeklik Geliyor

Star Wars İçin Sanal Gerçeklik Geliyor

Lenova ile birlikte geliştirilen Star Wars Jedi Challenges sanal gerçeklik sistemi Disney tarafından tanıtıldı. Işın kılıcı savaşlarına katılmanın mümkün olduğu ve A New Hope filmindeki satranç benzeri HoloChess oyununun oynanabileceği sistem ile Star Wars hayranlarının sürükleyici bir Star Wars deneyimi yaşayacakları ifade edildi. 

Telefonunuzdaki özel uygulamalardan, ışın kılıcı kontrolörü ve özel bir sanal gerçeklik başlığından oluşacak Star Wars Jedi Challenges sistemini, akıllı telefonunuzu başlık içine yerleştirerek kullanabileceksiniz. Tahmin edilen ürün fiyatı ise 100 ile 130 dolar arasında olacağı, Samsung Gear VR daha pahalı olmayacağı yönünde. Açıklanan diğer bir konu ise ürünün Lenova ve Best Buy çevrimiçi mağazalarından satışa sunulacak olaması.

Tahminler üzerinden konuşulan fiyat bilgisi dışında aslında Star Wars Jedi Challenges için net bir fiyat verilmezken çıkış tarihi hakkında da net bilgi yok. Bir diğer merak konusu da sanal gerçeklik sisteminin ABD dışında satışa çıkıp çıkmayacağı. Sistemin, Star Wars serisinin son filmi Last Jedi filmi vizyona girmeden önce satışa çıkacağı gelen tahminler arasında. 

Star Wars Jedi Challenges için hazırlanan tanıtım videosunu inceleyebilirsiniz. 

Star Wars Jedi Challenges Hakkında Siz Neler Düşünüyorsunuz ve Satın Alır mısınız?