Star Wars: The Last Jedi Harika Yeni Araçlarını Tanıttı

Star Wars: The Last Jedi Harika Yeni Araçlarını Tanıttı

Star Wars evreninin araçları uzaylılar ve gezegenler kadar ikoneldir ve hayranları her filmde yeni hoş araçlar görmek isterler. Neyse ki yaklaşan The Last Jedi filminde de farklı olmayacak gibi görünüyor. Resmi Star Wars Show, AT-M6 adlı klasik AT-AT walker’ın güncelleştirilmiş bir versiyonu ve First Order Dreadnaught olarak bilinen devasa bir yeni Star Destroyer adlı iki yeni araç ortaya çıkardı. 

AT-M6, sırtında Megacaliber Altı adlı büyük bir top ile donatılmış olarak geliyor. Ayrıca bacakları yeniden tasarladığı için daha ağır bir ağırlığa sahip olabiliyorlar. Dreadnought’a gelince, 7.700 metre uzunluğunda ve iki obital otomatik top ve yüzeyinde bir ton uçaksavar top” olarak vardır. 

The Last Jedi, 15 Aralık’ta sinemalara gelecek. Fin’i oynayan aktör John Boyega kısa bir süre önce yeni komplo ayrıntıları açıkladı ve Finn’in gönülsüz bir kahraman olmaya devam edeceğini belirtti. “Sadece kaçmak ve karışmamak istiyor.” dedi. “Niyetini ilk etapta Outer Rim’e gitmek oldu. Geri getirildi ama bu onun kurtulma ve belki de Rey’i bulup beraber gitme şansı oldu. İlk olarak bu planı deniyor.