State of Decay 2 İki Haftada 2 Milyon Oyuncuya Ulaştı

State of Decay 2 İki Haftada 2 Milyon Oyuncuya Ulaştı

State of Decay 2

State of Decay 2

State of Decay 2 yeni bir oyuncu dönüm noktasına ulaştı. Undead Labs’ın Xbox One ve PC açık dünya zombi oyunu, 22 Mayıs’ta yayınlanmasından bu yana ilk iki haftasında 2 milyon oyuncuya ulaştı.

Oyun 2 milyon kopya satmadı, ancak State of Decay 2 Xbox Game Pass abonelerine ücretsiz olarak sunuldu. Yine de, çok büyük bir sayı ve oyunun eleştirmenler ile arasının iyi olmamasına rağmen bir seyirci bulduğunu gösteriyor.

Microsoft, bugün yeni bir oyuncu istatistiklerini paylaştığı bir blog gönderisinde 2 milyon rakamını açıkladı. Oyuncular neredeyse 2 milyar zombiyi topluca öldürdüler. Microsoft ayrıca, oyuncuların geçen hafta bir izleme döneminde ortalama üç gün boyunca aktif kaldıklarını paylaştı.

State of Decay 2 çok sayıda oyuncuyu çekmiş olabilir, ancak birtakım hatalar ve diğer gariplikler olduğu için toplam başarı tam olmamıştır. Blog yazısında, Microsoft’tan Aaron Greenberg, Undead Labs’ın deneyimini geliştirmek için yeni güncellemeler sunmaya devam edeceğini söyledi. En son güncelleme olan 1.2, bir oyuncunun beklediği gibi geliyor; çünkü araçların kararlılık ve etkileşimleri alanlarında önemli ölçüde iyileştirmeler vaat ediyor; ayrıca oyunun daha az çökmesini de sağlıyor.

Bu 20 GB olduğundan kesinlikle büyük bir güncellemedir. Göze çarpan düzeltmelerden biri, el bombalarının, karakterinizin yüzüne ya da kafalarının arkasına takılıp patlayacakları bir problemdir. Yama ayrıca tüm karakter hikayesi atlamalarının tamamlanamadığı ciddi ses sorunlarını giderir. Vurgulanan yama notlarını burada görebilirsiniz.