State of Decay 2’de Xbox One ve PC için Mikro Ödeme Olmayacak

State of Decay 2’de Xbox One ve PC için Mikro Ödeme Olmayacak

State Of Decay 2’de Mikro Ödeme Olmayacak

State Of Decay 2'de Mikro Ödeme Olmayacak

State of Decay 2, bir endüstri trendini ortaya çıkaracak ve görünüşe göre herhangi bir mikro-ödeme içermeyecektir. Geliştirici Undead Labs’ın stüdyo yöneticisi Jeff Strain, IGN’ye olan röportajda bunu onayladı. Hikaye Strain’den herhangi bir alıntı içermiyor, ama rapor zombi oyununda “herhangi bir mikro ödeme yok” diyor.

Bu, büyük ve küçük geliştiricilerden gelen birçok oyunun ilk satın alma fiyatının ötesinde daha fazla para çekmenin bir yolu olarak mikro ödeme içerdiğinden, dikkate değerdir.

Xbox 360 için ilk State of Decay bazı mikro ödemelere sahiptir; Bunlardan biri 99 cent’e “Prepper’s Pack” dir. Bir silah, bir SUV ve bir melee silahı içerir. Kendi başına bir mikro-ödeme olmamakla birlikte, State of Decay da, Lifeline genişlemesi (daha sonra Xbox One için Year One Survival Edition ile birlikte paketlenmiştir) şeklinde satın alınacak fazladan içerik sunmuştur.

Undead Labs’ın niçin devamında mikro-ödeme sunmamayı seçtiği konusunda hiçbir bilgi yok. Ancak, geçen sene Star Wars: Battlefront II‘den sonra ortaya çıkan iş pratiğindeki tartışmalarla ilgili bir şeyler olabilir.

Xbox One ve PC için Mayıs ayında piyasaya sürülecek State of Decay 2, aynı zamanda piyasaya sürüldükten sonra birden fazla DLC paketi satacakken, ön sipariş verenler “özel” öğeler alacaktır. Oyunun standart sürümü 30 dolar, genişlemeleri de içeren Ultimate Edition 50 dolara satılacak. Xbox Game Pass aboneleri, herhangi bir ek ücret ödemeden State of Decay 2’yi oynayabilecekler, çünkü devamı olan tüm Microsoft tarafından yayınlanan oyunlar Xbox Game Pass kütüphanesine bulunmaktadır.

Kaynak: 1