Steam Dijital Hediye Kartları Sunuyor

Steam Dijital Hediye Kartları Sunuyor

Steam Dijital Hediye Kartları

Steam Dijital Hediye Kartları

PC oyunları satıcısı Steam hediye kartları servisini güçlendiriyor. Artık dijital hediye kartları sunuyor, oyuncular için oyun seçimlerini yapmadan oynamak hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor. 

Yeni dijital hediye kartları, Steam Wallet paralarını arkadaşlarınıza göndermenizi sağlar. Mevcut olan tek oyun dijital hediye hizmetinin aksine, bu hediyeleri Steam’de istedikleri her şeyi satın almak için kullanabilirler. Esasen, Steam‘in mevcut fiziksel hediye kartları ile aynı şekilde çalışır, böylece alıcıların istedikleri halde hediyelerini harcamalarına izin verir.

Tek koşul, parayı gönderdiğiniz kişinin en az üç gün boyunca Steam’deki arkadaşınız olması gerektiği. Hediye kartları için mevcut m-cüzdan paralarını kullanamazsınız, ancak diğer ülkelerdeki arkadaşlarınıza para gönderebilirsiniz (Steam paraları otomatik olarak kendi para birimine çevirilir.) 

Bir dijital hediye kartı satın almak için, Steam üyeleri basitçe hesaplarında oturum açabilir ve paraları göndermek için bir miktar ve bir arkadaş seçebilirler. Kişiselleştirilmiş bir mesaj da ekleyebilirsiniz. 

Kaynak: 1