Steam İndirimli Oyunlar: The Witcher 3 ve Daha Fazlası

Steam İndirimli Oyunlar: The Witcher 3 ve Daha Fazlası

Steam İndirimli Oyunlar

Steam İndirimli Oyunlar

Her zamanki gibi, Steam şu anda bir sürü indirimli oyuna sahip. Satışın dikkat çekici özelliği Witcher serisidir. Üç Witcher oyununun genişletmelerle birlikte, indirimlerinden yararlanabilirsiniz. Eğer Witcher’ı oynayacaksanız, muhtemelen başlangıçta başlamak isteyeceksiniz. Bu seri, üç oyunda sürekli olarak gelişen karakterler ve ilişkiler ile fantastik hikâyesine dayanıyor.  Karanlık bir fantezi dünyasında yer alan seri, Rivia Geralt adında kiralık bir canavar avcısına odaklanıyor.

İlk oyun 11 yıl önce çıktı. Polonyalı geliştirici CD Projekt, herkes için bu dönüm noktası oyunlarından birini tasarladı. Gelişmiş sürüm şu anda Steam’de 1,49 $ / 1 £ olarak satılıyor.

Devam oyunu 2011 yılında çıktı. The Witcher 2: Kings of Assassins; görsel güzellik, zorlu eylem ve oyunda değişen kararlar ile modern bir RPG oluşturuyor. Gelişmiş sürümü Steam’de 3 $ / 2 £ karşılığında satın alabilirsiniz.

Ve nihayet 2015 yılında serinin çarpıcı oyunu geldi. The Witcher 3: Wild Hunt; şimdiye kadar hazırlanmış en iyi rol yapma oyunlarından biri, devler arasında bir titan ve ileriye giden tüm bu oyunlar için standart belirleyici gibi oldu adeta. Ayrıca iki büyük ve mükemmel genişleme var. The Game of the Year Sürümü içeriğin tamamını içeriyor ve şu anda Steam’de 20 $ / 14 £ karşılığında satılıyor.

The Witcher serisinden başka oynayacak bir şeyler arıyorsanız diğer oyunlara da göz atabilirsiniz. Steam satışında popüler olan oyunlar; Plague Inc: Evolved (6 $), Mount and Blade (3 $) ve genişlemeleri (3 $ – 7 $) ve Farm Manager 2018 (17 $). Tüm bu oyunları Steam’in satış sayfasında bulabilirsiniz.

Kaynak: 1