Steamde Son Zamanlarda En Çok Satılan/Oynanan Oyunlar! (En iyi 5)

Steamde Son Zamanlarda En Çok Satılan/Oynanan Oyunlar! (En iyi 5)

WATCH DOGS 2

1

Rock Paper Shotgun ve meslektaşları geçen hafta Steam üzerinde gözetim yapıyorlardı. Steam üzerinde en çok oynayan oyunlar dikkatlerini çekip inceliyorlar. Bununla birlikte, en çok veya en çok satan 5 oyunu sizler için derlediler/derledik.

5.WATCH DOGS 2:

Teknoloji’nin lideri olan veya gibi görünen, San Fransisco Bölgesinde yaşayan Marcus adında genç ve dahi bir hackersınız. 

Azılı hacker grubu DedSec ile işbirliği içinde tarihin en büyük hacker operasyonunu gerçekleştiriyorsunuz.

4. CS:GO:

Valve’nin hazırlamış olduğu ve Counter Strike serisi altında yer alan bir oyunu olan, CS:GO son zamanlarda büyük bir çıkış yapmaktadır. Topluluk pazarından yapılmış olan skinler ile büyük bir hit oranı kazanmaktadır. Yeni gelen güncelleme (eldiven) ile oyuna yeni bir hava katılmıştır.

3. H1Z1: KING OF THE KILL:

Paraşütle atlayın, hayatta kalmaya çalışın ve giderek azalan bölgelerde hayatta kalmaya çalışınız. Bunu sadece ArmA 3 Mod Battle Royale’den değil, aynı zamanda H1Z1 Standalone AddOn King of the Kill’den de biliyoruz. Geliştiriciler PLAYERUNKNOWN şimdi Daybreak’den uzaklaştı ve kendi oyunu PLAYERUNKNOWN’un Battlegrounds üzerinde çalışıyor.

2. TOTAL WAR: WARHAMMER – REALM OF THE WOOD ELVES:

Yeni yayınlanan DLC to Total War: WARHAMMER neredeyse birincil seviyeye ulaştı. Bununla birlikte, bir DLC için yeni düşünceler ve yeni görüşler gelmektedir.

1. PLANET COASTER:

Steam’de çıkış öncesi bile oyunun satışları patlatacağı bekleniyordu. Çok kişisel olup, boş bir arazi üzerinde luna veya oyun parkı kurmak için hedeflenmiş bir oyundur. Artık Chris Sawyer’ın Rollercoaster Tycoon’un anılarının içindeki en güncel grafikleri ile sizlerle…

COUNTER – STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE

1

Size göre en iyi oyun hangisi?

3

H1Z1: KING OF THE KILL

1

TOTAL WAR: WARHAMMER – REALM OF THE WOOD ELVES

1

PLANET COASTER

1