STEEP-Alp Dağları’na çıkacağız. Sıkı giyinin!

STEEP-Alp Dağları’na çıkacağız. Sıkı giyinin!

Harita görünümünü etkinleştirin ve karlı tepelerin geniş bir 3D modeli etrafında dolaşın, ardından bir atlayış noktası seçin ve oyunun tadını çıkarın. Bu karlı tepelerde dolaşırken kendinizi oldukça özgür hissedeceksiniz. Snowboarding, kayak, wingsuit ya da yamaç paraşütü gibi istenen aşırı sporu bile seçip oyuna devam edebilirsiniz.

Snowboard, aralarında en sevileni. En parlak ve rafine edilmiş, yüksek hızla kayarak rampalardan atlamak oldukça eğlenceli. Keşke sadece kayak oyunu yapsaydı diyenler de var ancak ben çeşitlilikten yanayım.

Yamaç paraşütü, dolaşmanın kullanışlı bir yoludur ve sizeAlpler’in gerçekten çarpıcı manzaralarını sunar. Ancak aşırı derecede yavaş ve birazdaha yükselebilmek için epey uğraşmak gerekiyor.

Wingsuit’le uçmak daha heyecan verici, ancak sanki gezegenin çekim gücü aniden, yavaşlıyormuşçasına garip bir ağırlık katıyor.

İnternetle bağlanırsanız, genellikle bir etkinlik için başlangıç ​​noktasında dağda başka oyuncularla rastgele karşılaşırsınız. Bu oldukça güzel bir fikir olmuş. Alplerde yabancılarla gezmek güzel hissettiriyor. Ancak her oturum yalnızca siz de dahil olmak üzere dört oyuncu bulunabiliyor ve bu kişiler rastgele seçiliyor. Katılabilen oyuncu sayısı artırılsa eğlence daha da katlanabilir diye düşünüyorum. Ancak üzerinde yaşadığımız Dünya’mızda gün geçmiyor ki bir kişi troll yapmasın. Çok oyuncu olunca çok da troll dönerdi diye düşünüyorum. Ne olursa olsun dağın herhangi bir yerinde kendi çizgilerinizi oluşturup çevrimiçi olarak paylaşabilmeniz hoş bir dokunuş.