Super Mario Run Oynamak İçin İnternet Bağlantınız Açık Olmalı!

Super Mario Run Oynamak İçin İnternet Bağlantınız Açık Olmalı!

Yaklaşan iOS için Super Mario Run’un reklamlarında göremediğiniz bir şey var: oynamak için her zaman açık bir internet bağlantısına ihtiyaç duyuyor. Shigeru Miyamoto geçtiğimiz günlerde oyun gelişimi hakkında sohbet etmek için Mashable ile oturdu ve kararı Nintendo yazılımını güvende tutmak isteyen biri olarak açıkladı.

 

“Bizler yazılımımızı çok önemli bir varlık olarak görüyoruz. Ve oyunu satın alan kullanıcılar için, yazılımın güvenli olduğu birşekilde onlara bunu suna bildiğimizden emin olmak istiyoruz. Ve istikrarlı bir ortamda oynayabildiklerini “söyledi. Miyamoto, “Tüm modları bir arada tutmak ve oyunun güvenliğini koruyacak bir şekilde sunmak için üç Super MarioRun modunun bu ağ bağlantısından yararlanabilmek istedik. Oyunu geliştirmeye devam ederken üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. “

Miyamoto’nun Nintendo’nun birlikte çalışmasını sürdürmek istediğini söylediğinde bunun ne anlama geldiğini merak ediyorsanız, şirketin bir noktada hikaye modunu çevrimdışı yapmayı düşündüğünü iddia etti. Bununla birlikte, “Aslında Toad Rally ve Kingdom Builder modlarına olan bağlantıyı zorlaştırıyor ve bu iki mod ağ kaydetmeye dayandığından, World Tour modunu birleştirmek etmek zorundayız.” Mashable, “güvenlik” ile Miyamoto’nun”korsanlık” anlamına gelip gelmeyeceğini sorduğunda, bunun aslında bahsettiği güvenlik türü olduğunu doğruladı.