Switch ve PS4 için Nisan Ayının En İyi Yeni Oyunları

Switch ve PS4 için Nisan Ayının En İyi Yeni Oyunları

Switch ve PS4 için Yeni Oyunlar

Switch ve PS4 için Yeni Oyunlar

Nisan ayında çok büyük oyunlar var ve bu sadece Yakuza 6: The Song of Life ile sınırlı değil. Bu ayrıca God of War ile Kratos geri dönüyor ve Nintendo Labo ile yeni bir karton deneyi var. Switch ayrıca iki büyük oyun da alıyor: South Park: The Fractured But Whole’un süper kahramanları ve anime savaşçısı Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Üçlemesi.

Yakuza 6: The Song of Life — Nisan 17

Platformlar: PS4

Kazuma Kiryu’nun hayatındaki bir sonraki bölüm, bir suçlu geçmişini bir bebeği yetiştirmekle dengelediğini görüyor. Kendisinin evlatlık çocuğu olan Haruka, vurulduktan sonra komada. Kiryu ne olduğunu araştırmalı, sokak dövüşlerine atılmalı ve ticari marka minigamesine girmeli.

God of War — Nisan 20

Platformlar: PS4

Çocuklarla ilgilenmekten bahsetmişken, Kratos’un Atreus adında bir oğlu var. Yeni, çok daha açık bir macerada Norse panteon’la savaşırken o yarı tanrıya eşlik edecek. Kratos beklenmedik öfke patlamaları için daha fazla imkan bulur. Keşfedilecek daha büyük alanlar ve isteğe bağlı patronlar var.

Nintendo Labo — Nisan 20

Platformlar: Switch

Nintendo Labo benzersiz bir kavramdır: kartondan Toy-Cons adı verilen çevre birimleri oluşturun, daha sonra bunları mini oyunlar oynamak için kullanın. Kartonun içinde yer alan birtakım taslaklar var, ama gerçek kanca istediğiniz herhangi bir kontrüksiyonu yapıyor, daha sonra Toy-Con Garage modunu kullanarak Joy-Cons ile çalışmak üzere programlıyor.

South Park: The Fractured But Whole — Nisan 24

Platformlar: Switch

Pek çocuk dostu olmayan oyunlardan bahsedecek olursak South Park macerası bu ay Switch’te çıkacak. Bu devam oyununda, South Park sakinlerini süper kahramanlar gibi giyinir ve şehirdeki yeni tür olarak kendi süper güçlerini seçebilir. Sizlerde bir taraf seçebilirsiniz.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy — Nisan 26

Platformlar: Switch

Switch bu ay ayrıca herkesin favori ninja’sının oynadığı popüler anime dövüş oyununun bir oyununu da alıyor. Bu üçleme; Ultimate Ninja Storm 1, 2 ve 3 artı DLC kostümleri ve bölümleri içerir. Ama yine de hatırlatalım ki her DLC parçası dahil değildir.