Switch/PS4/Xbox One/PC RPG Yeni Battle Chasers: Nightwar Fragmanı

Switch/PS4/Xbox One/PC RPG Yeni Battle Chasers: Nightwar Fragmanı

Battle Chasers Nightwar Fragmanı

Battle Chasers Nightwar Fragmanı

Animasyonlu kısa film, Netflix‘in Castlevania TV dizisinin arkasındaki stüdyo Powerhouse Animation tarafından yapıldı ve Alumon the Devil Hunter adlı yepyeni bir karakteri sergiledi. Fragmana göz atabilirsiniz.

Thundercats’a ek olarak, Nightwar‘ın ilham kaynakları arasında Final Fantasy, Chrono Trigger ve Phantasy Star yer alıyor. Oyun, eski Darksiders geliştiricileri ve orijinal çizgi roman dizisi yaratıcısı Joe Madureira tarafından Airship Syndicate adlı yeni bir stüdyoda hazırlanıyor. Kısmen Kickstarter ile finanse ediliyor ama Yayıncı THQ Nordic, üst düzey alanlarındaki çizgi roman konusu taahhüt ederek gelecek olan projeye de ekleniyor. 

Airship Syndicate, Kickstarter alanında; “Battle Chasers: Nightwar, en sevdiğim oyun türlerinden birine bir aşk mektubu: JRPG,” şeklinde konuştu. “Final Fantasy, Suikoden, Chrono Trigger ve Phantasy Star gibi efsaneleri oynayarak büyüdük. Birçok sağlam yapımlar, Japonya’dan gelmeye devam ederken, çok az batı geliştirici onları yaratıyor. Yardımınızla bunu değiştireceğiz.” diye devam etti. 

Nightwar, The Gray Line adlı kayıp bir kıtada geçiyor. Oyuncular, Gully ve “maceraperest grupları” nı kontrolü altına alıyorlar ve Gray Line’a giren ancak henüz geri dönmeyen Aramus adında büyük bir kahraman olan babasını bulmaya çalışıyorlar. 

Garrison, Knolan ve Monika gibi Battle Chasers evrenden tanıdık yüzler olacak. Oyun, Aktif Giriş Barı, Mana ve özel yetenekler gibi tanıdık şeylere dayanıyor. 

Battle Chasers Nightwar, 3 Ekim’de PS4, Xbox One ve PC’ye gelecek ve henüz tarihi bilinmese de Nintendo Switch platformu için de çıkacak.