The King of Fighters 2002 Kısa Bir Süre İçin Ücretsiz

The King of Fighters 2002 Kısa Bir Süre İçin Ücretsiz

GOG‘un Chinese New Year satışı birçok oyun üzerinde büyük indirimler sağlamıştı. Satışları kutlamak için GOG, dijital mağazayı ziyaret edenlere bir oyun hediye ediyor. Ne yazık ki bu çok uzun sürmeyeceği için acele etmek zorundasınız.

Şu anda, GOG’u ziyaret eden herkes klasik dövüş oyununu The King of Fighters 2002′yi ücretsiz indirebilir. Teklif, 15 Şubat’ta saat 06:00 PT / 9:00 ET / 2:00 UTC’de sona erecek. 

Dijital kopyanızı almak için, GOG‘un ana sayfasının üst kısmındaki “Ücretsiz alın” düğmesini tıklamanız yeterlidir. Oyunu King of Fighters 2002 ürün sayfasından da indirebilirsiniz. Oyun DRM-free ve Windows, Mac ve Linux ile çalışır.

King of Fighters 2002, aslında 2002’de Neo Geo için başlatıldı. Oyun, ‘3-3-savaş serisi’ serisine geri dönüşün işaretlenmesinin yanı sıra Quick Evasion ve Max Activation mekaniğini tanıtmak açısından da dikkat çekiciydi.

GOG’un Chinese New Year satışı 20 Şubat tarihinde saat 13.00’de sona eriyor. O zamana kadar, oyuncular The Witcher 3: Wild Hunt oyunu da dahil olmak üzere bazı büyük indirimlerle oyunları alabilecekler. 

Kaynak: 1