The Last of Us 2 Yeni Oynanış Videosu

The Last of Us 2 Yeni Oynanış Videosu

The Last of Us Part II

The Last of Us Part II

E3 2018’de hayranlar The Last of Us Part II‘nin daha fazlasını görmeyi beklediler ve hayal kırıklığına uğramadılar. Sony’nin basın toplantısında göstereceği yeni bir oynanış fragmanı vardı ve hem hassas hem de dehşet vericiydi. Fragman, etraflarında bir parti izlerken Ellie’nin bir adamla konuşması ile açıldı. Sonunda başka bir kadın karakter ortaya çıkıyor ve Ellie‘yi hassas öpücüğünü paylaştıkları dans pistine götürüyor.

Onların öpücüğü, bir adamın boğazını keserek, onun gevşek, cansız bedenini serbest bırakırken küfürler mırıldandığında Ellie’nin atışına sorunsuz bir şekilde geçiş yapar. Oradan, Ellie’nin şehir etrafında sürünmesi, ilk oyunda olduğu gibi harap olduğu ve aynı zamanda doğa tarafından yeniden canlandırıldığı genişletilmiş bir oynanış demosu var.

Birkaç düşmanla karşılaşmadan sonra, Ellie bazı çimlere sığınır, ardından bir arabanın altından sürünerek peşinde koşar. Bir ölçüm aleti ona baktıkça belirir ve saklanma yeri keşfedilir ve bir kez daha kaos ortaya çıkar, bir kez daha Ellie’yle hayatı boyunca acımasız bir kavgadadır.

Fragman daha sonra Ellie’ye ve dans partnerinin öpüşmesine geri dönüyor. Önceki bölümlerde kullanılan The Last of Us Part 2‘nin acımasızlığını gösteren yoğun bir fragmandır. Kalbindeki anlar, hassasiyet ve masumiyet arasındaki zıtlık, hayatta kalmakta olan vahşet ile oyunun büyük bir kısmı gibi görünüyor.

The Last of Us 2 internet ortamını, 2017 yılında insanlığın hayatta kalmak için mücadele ettiği kıyamet sırasında şiddetli bir sahneyi tasvir eden bir fragmanla sarstı. Seyretmek için karanlık ve rahatsız edici bir fragmandı ve bu E3 2018 oyun fragmanı bu şiddetli tonun oyunun ayrılmaz bir parçası olacağını öne sürüyor gibi görünüyor.