The Witcher 3 Xbox One X Güncellemesi

The Witcher 3 Xbox One X Güncellemesi

The Witcher 3 Xbox One X Güncelleme

The Witcher 3 Xbox One X Güncelleme

Witcher 3: Wild Hunt, Xbox One X’in geliştirmelerini alması için en yeni oyundu. Geliştirici CD Projekt Red, eleştirmenlerce beğenilen RPG için yeni bir güncelleme yayınladı ve Microsoft’un yeni konsoluna özel 4K destek, görsel ve performans iyileştirmeleri ekledi.

Güncelleme, Witcher 3‘ün bir kopyasına sahip olan herkes için şimdi yüklenebilir. CD Projekt Red‘in daha önce ayrıntılarıyla belirtildiği gibi, oyun şu anda iki görsel sadakat seçeneği sunuyor: 4K Modu ve Performans Modu. Eskiden, oyun 30 FPS’de 4K çözünürlükte (veya 4K görüntülemeyenler için supersampled) çalışırdı. Şimdi, 60 FPS’yi “hedef” alırken 1080p’den 4K‘ye kadar olan dinamik çözünürlük ölçekleme özelliklerine sahip.

Hem 4K hem de Performans Modları HDR’yi de destekliyor. İkisi arasında geçiş yapmak için “Seçenekler” menüsüne gidin ve “Ekran”ı seçin. Buradan, “Gelişmiş ayarlar” bölümüne gidin ve 4K ile Performans Modları arasında geçiş yapabileceksiniz. Witcher 3’ün resmi web sitesinde bugünkü güncellemeyle ilgili daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Witcher 3 için Xbox One X yaması, PS4 Pro için bu yılın başlarında piyasaya sürülen bir CD Projekt Red’e benziyor. Aynı şekilde 4K desteği eklemiş ve “performansa hafif bir destek verilmiş”. Stüdyo, Sony’nin 4K konsolunda HDR desteği eklemek ve “genel tecrübeyi iyileştirmek yönünde bir takım teknik değişiklikler” yapmak için PS4 Pro’nun “yakın gelecekte” ek bir yamanın çıkacağını söylüyor.