Thor: Ragnarok Karakter Posterleri Yayınlandı

Thor: Ragnarok Karakter Posterleri Yayınlandı

Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok

Marvel Studios’un Thor: Ragnarok‘ te Thor, kudretli çekiç olmadan evrenin öbür tarafına hapsolmuş ve Ragnarok‘u durdurmaya Asgard’a geri dönmek için zamana karşı yarışta buluyor. Kendi yeryüzünün imhası ve Asgard uygarlığının sonu, tümüyle güçlü yeni bir tehdidin elinde; acımasız Hela. Ancak önce, onun eski müttefiki olan Avenger ile ölümcül bir gladyatör vari yarışmada hayatta kalmalı; Incredible Hulk

Thor: Ragnarok filminde; Gök Tanrı (Thor) olarak Chris Hemsworth, Loki olarak Tom Hiddleston, Hulk rolünde Mark Ruffalo, Heimdall olarak Idris Elba ve Sir Anthony Hopkins yine Odin rolünde olacak. Filmde ayrıca ölüm saplantılı Hela ile Cate Blanchett, Hero Valkyrie olarak Tessa Thompson, tuhaf Grandmaster ile Jeff Goldblum ve Skurge olarak Karl Urban yer alacak. Oyuncular arasındaki Sam Neill; Hunt for the Wilderpeople filminde beraber çalıştığı Taika Waititi ve Jurassic Park filminde beraber oynadıkları Jeff Goldblum ile yeniden bir araya geliyor. Belki biraz fazla olabilir ama Benedict Cumberbatch’in canlandırdığı Doktor Strange de Loki ile uğraşmak için Thunder of God ile takım olacak. 

Filmin yapımcıları; Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum, Victoria Alonso, Thomas M. Hammel ve Stan Lee olacak. Senaryoda ise Stephany Folsom, Craig Kyle, Eric Pearson ve Christopher Yost var. 

Thor

Thor

Hulk

Hulk

Loki

Loki

Valkyrie

Valkyrie

Hela

Hela

Heimdall

Heimdall

Odin

Odin

Grandmaster

Grandmaster

Thor Ragnarok

Thor Ragnarok