Total War: Warhammer 2 Hakkında Herşey – Çıkış Tarihi, İnceleme, Irklar, Sistem Gereksinimleri

Total War: Warhammer 2 Hakkında Herşey – Çıkış Tarihi, İnceleme, Irklar, Sistem Gereksinimleri

Total War: Warhammer 2 Hakkında Herşey

Total War: Warhammer 2 Hakkında Herşey

Creative Assembly Total War serisindeki yeni oyunu neredeyse çıkmak üzere. Total War: Warhammer II, geçen yılki gerçek zamanlı strateji oyunu Total War: Warhammer’ın devamı niteliğinde ve geniş bir yenilik, yeni ırk ve daha fazlasına sahip. 

Oyunu inceleyenler; “Warhammer dünyasına yeniden adım atmak her zaman fantastik bir yolculuk ve Total War: Warhammer II ile daha önce hiç kaynak materyal uyarlaması yapılmamıştır. Kendinizi oldukça doğal hissettiriyor.” şeklinde yorumlar yaptı. Oyunla ilgili tüm temel bilgileri derledik. İnceleyebilirsiniz. 

Total War: Warhammer 2 İnceleme
Warhammer 2 ile Total War, ilkini bu kadar özel yapan fikirleri yinelediği kadar hiçbir şeyi yeniden icat etmiyor gibi. Total War’un büyük ölçekli stratejisinin ve Warhammer‘ın kesin taktik oyunu unutulmaz gibi. Ancak, binlerce küçük değişiklikle, deneyimi şimdiye kadarki en ilginç ve heyecan verici strateji oyunlarından birine dönüştürdüler. Total War Warhammer 2 İncelemesine buradan göz atabilirsiniz. 

Total War: Warhammer 2 Ne Zaman Çıkıyor?
Total War: Warhammer 2, çıkış tarihi 28 Eylül olarak belirledi. Piyasaya sürülecek hafta boyunca önceden sipariş vererek veya oyunu satın alarak hazırlanmış özel bir Norsca Irk Paketinin sahibi olacaksınız. Üçlemenin ikinci bölümü. 

Total War: Warhammer 2 Hangi Sistemlerde Çalışır? 
Çoğu stratejik oyununda tipik olduğu gibi, Warhammer II yalnızca bilgisayarlarda olacak. Şimdilik, Windows PC’lerle sınırlı, ancak Mac ve Linux sürümleri için planlar olduğunu biliyoruz. Bunların bu yılın ilerleyen zamanlarında ilan edilmesi bekleniyor. 

Total War: Warhammer 2 Minimum Sistem Gereksinimleri
Mücadele haritasında, bir adet 1v1, 20 adet ve 20 birim savaşında 25-35 FPS bekleniyor, varsayılan grafikler önceden Low olarak ayarlı, 1280×720’de çalışıyor. 

 – İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
 – İşlemci: Intel Core 2 Duo 3.0 GHz
 – RAM: 4 GB / 5 GB
 – Yükleme Boyutu: 60 GB
 – Ekran Kartı: 720p’de Nvidia GTX 460 1GB / AMD Radeon HD 5770 1 GB / Intel HD4000

Total War: Warhammer 2 Önerilen Sistem Gereksinimleri
Mücadele haritasında, bir adet 1v1, 20 adet ve 20 birim savaşında 45-55 FPS bekleniyor, varsayılan grafikler önceden High olarak ayarlı, 1920×1080’de çalışıyor. 

 – İşletim Sistemi: Windows 7 / 8.1 / 10 64-bit
 – İşlemci: Intel Core i5-4570 3.20 GHz
 – RAM: 8 GB
 – Yükleme Boyutu: 60 GB
 – Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 760 2 GB / AMD Radeon R9 270X 2 GB, 1080P’de

Total War: Warhammer 2 Önerilen Sistem Gereksinimleri (60 FPS+) 
Mücadele haritasında, bir adet 1v1, 20 adet ve 20 birim savaşında 60 FPS bekleniyor, varsayılan grafikler önceden Ultra olarak ayarlı, 1920×1080’de çalışıyor. 

 – İşletim Sistemi: Windows 7 / 8.1 / 10 64-bit
 – İşlemci: Intel Core i7-4790K 4.0 GHz
 – RAM: 8 GB
 – Yükleme Boyutu: 60 GB
 – Ekran Kartı: Nvidia GTX 1070 8 GB

Total War: Warhammer 2 Hangi Sürümler Mevcut?
Standart oyuna ek olarak Warhammer II’nin 150 $ ‘lık Serpent God Collector’s Edition olarak bilinen bir versiyonu vardır. Metal bir kutu, çıkartma seti ve mini strateji kılavuzu ile gelen Sınırlı Sürüm de var. Bir bonus olarak, oyun ön siparişini verenler veya stokta bulundukları hafta boyunca satın alanlar, Norsca Irk Paketi‘ni alacaklar. Bununla birlikte, Warhammer II’ye yeni bir ırk eklemek yerine, üçlemenin ilki olan Total War: Warhammer‘ın DLC paketi olacak. 

Total War: Warhammer 2 Kombine Dünya Haritası Nedir?
Yayınlandıktan sonraki bir noktada Creative Assembly; ilk oyundaki dünya haritasını ikinci oyunun dünya haritasıyla birleştiren bir güncelleme yayınlayacak. Bu, oyuncuların sahip oldukları oyunlara bağlı olarak, her iki oyundan da ırkları keşfetmelerine izin verecek. 

Total War: Warhammer 2 Mod Desteği Var mı?
Mod desteği planlanıyor ancak “lansmandan çok kısa bir süre sonra” çıkmayacak. Bu, hem Steam Workshop hem de Assembly Kit için destek içerecektir.

Total War: Warhammer 2 Hangi Yeni Irklar Var?
Total War: Warhammer II toplam dört oynanabilir ırk getiriyor: Yüksek Elfler, Karanlık Elfler, Lizardmen ve çok talep edilen Skaven.