Total War: Warhammer 2 Mortal Empires: Reprisal Güncelleme Beta

Total War: Warhammer 2 Mortal Empires: Reprisal Güncelleme Beta

Total War: Warhammer 2 Mortal Empires: Reprisal Güncellemesi Beta

Total War: Warhammer 2 Mortal Empires: Reprisal Güncellemesi Beta

Creative Assembly; Warhammer 1‘in Foundation Güncellemesinden Warhammer 2‘deki Mortal Empires mücadelesine bir “içerik değişikliği” getiren The Mortal Empires: Reprisal Güncelleme beta’sına gelen en son değişiklikleri ayrıntılı olarak açıkladı.

Değişiklikler Warrior of Chaos hizip tasarımı değişiklikleri, Wood Elf takipçileri ve Yeni Dünya Ağacı Efsaneleri için yeni beceri ağaçları ve kampanya efektleri içerir; artı Helman Ghorst için beş yeni beceri ağacı becerisi vardır, Old World karakterleri bir ölümsüzlük becerisini alabilir ve Bordeleaux şimdi Mousillon ile savaşa başlayabilir.

Almak için, Steam Kütüphanesi’ne gidin, Total War: Warhammer II‘yi bulun ve sağ tıklayın. Ardından; özellikler -> betas -> mortal_empires_pte adımlarını izleyin. Herhangi bir sorunla karşı karşıya kalırsanız, yeni bir mücadele başlatmanız, mod’ları devre dışı bırakmanız ve oyun dosyalarınızın bütünlüğünü doğrulamanız önerilir.

Mortal Empires, Creative Assembly’in Total War oyununa yaptığı en iddialı güncellemelerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Tam ve daha detaylı değişiklik notlarını incelemk oyunun isterseniz resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: 1, 2