Trendyol’da Daha da Ucuza Alışveriş Geleceği

Trendyol’da Daha da Ucuza Alışveriş Geleceği

Trendyol’da Daha da Ucuza Alışveriş Geleceği

2010 yılında kurulan e-ticaret sitesi Trendyol kuruluşunun ardından bir yıl içerisinde 150 milyon dolarlık bir şirkete dönüştü. Facebook ve Google’nin yatırımcısının da ortak olduğu şirket kullanıcılarına %85’e varan indirimler sağlıyor. Her bütçeye uygun seçeneklerinin yanı sıra Trendyol müşterilerinin daha uygun ve daha avantajlı alışveriş yapabilmeleri için yeni imkanlar sunuyor.

Trendyol’dan Yeni Bir Girişim: Trendyol Man ve Trendyol Milla

Modanın nabzını tutan hatta modaya yön veren Trendyol, kendisine duyulan güven sonucunda erkek ve kadın müşterileri için Trendyol Man ve Trendyol Milla markalarını üretmeye başladı. 4 milyon üyesi bulunan firma müşterilerinin taleplerini göz önünde bulundurarak kendi tasarımlarını ve koleksiyonlarını müşterileri ile buluşturmayı başardı.

Sezon trendlerine uygun olarak tasarlanan erkek ve kadın elbise modelleri trikodan pantolona, kabandan çantaya uzanan geniş bir yelpaze ile kullanıcılarının beklentilerini karşılamayı amaçlıyor.

Trendyol Milla, kadının şıklığını ve estetiğini ön plana çıkarmayı hedeflerken her bedene uygun çok farklı tarzlarda çok çeşitli ürünlerde inanılmaz indirimlerle müşterilerini memnun edebiliyor. Gece kıyafetlerinden mezuniyet elbiselerine, iç giyimden ayakkabıya her yaş ve bedene hitap eden kıyafetler 2018 trendlerine yön verebilecek tarzlarda üretiliyor.

Trendyol Man, erkeğin masküler yanını vurgularken centilmenliğini ve tarzını yansıtmayı başarabilen kıyafetleri vitrininde sergiliyor. Stil sahibi erkeklere denim pantolon, plaj kıyafetleri, ceket, gömlek gibi 2018 modasına uygun ürünlerle hitap ediyor.

Trendyol Man, Trendyol Milla ve Trendyol Elite seçeneklerinin yanı sıra Promocodius üzerinden ulaşabileceğiniz Trendyol hediye çeki ile alışverişlerinizde çok büyük avantajlar ve indirimler elde edebilirsiniz.

Trendyol Elite Programı ve Avantajları

Trendyol Man ve Trendyol Milla’nın yanı sıra bünyesinde dünyaca ünlü pek çok markanın ürünlerini de büyük indirimlerle müşterilerine sunan Trendyol ayrıca Elite üyelik ile de avantajlarını devam ettiriyor.

Trendyol Elite Üyeleri, alışveriş yaptıkça kazanıyorlar ve sipariş ettikleri ürünlerde ücretsiz kargo hakkının yanı sıra belirli markalarda ikinci ürünler için ekstra indirim elde edebiliyorlar. Ortaya çıkabilecek herhangi bir sorun karşısında müşteri hizmetlerinde standart üyelere göre daha hızlı çözüme kavuşabiliyorlar.

Sık sık alışveriş yapıyorsanız ve bu alışverişlerinizde Trendyol’u tercih ediyorsanız Elite üye olabilmek için ekstra hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Son 6 ay içerisinde 1.000 TL ve üzeri alışveriş yaptıysanız Trendyol ekstra ücret talep etmeden sizi Elite üye yapıyor ve sizi e-posta ile bilgilendiriyor.

Alışverişin yanı sıra moda ile de yakından ilgiliyseniz Trendyol Elite tam size göre. Çünkü Elite üye olduktan sonra Trendyol size; etkinlikler, moda günleri, açılış ve galalar için özel davetiyeler gönderiyor. Trendyol Elite üyeliği 3 ay süreyle de devam ediyor ve bu 3 ay içerisinde alışverişlerinize devam ederseniz üyeliğinizi sürdürebilmek için ekstra bir şey de yapmanıza gerek kalmıyor.

not: ilandır.