Turok ve Turok 2 Xbox One’da

Turok ve Turok 2 Xbox One’da

Turok ve Turok 2

Turok ve Turok 2

Geçen hafta belirtildiği gibi, Turok ve Turok 2: Seeds of Evil artık Xbox One‘da bulunuyor. Her biri görsel olarak zenginleştirildi, ama gençliğinizin orijinal dinozor yok oluş olaylarına dokunulmadı.

Turok: Dinosaur Hunter, 1997 N64 birinci şahıs nişancı ve aynı ismin Acclaim çizgi roman uyarlamasıydı. 1998’de yayınlanan devamı, hub tabanlı bir görev yapısını ve çok oyunculu eklemişti. Her ikisi de yaratıcı araç gereçleri, N64’ün çizilme mesafesi eksikliğini telafi etmek için bazı bezelye çorbası sisi ile birlikte dinozor tehditlerine kapılmaları ile biliniyordu.

Dinozorlarla mücadele her zaman merkezi sahne oldu, ancak hikaye doğal olarak 1990’lı yılların çizgi roman tonu içindeydi. Zamanda seyahat eden Kızılderili savaşçısı Turok, Dünya ve Kayıp Topraklar olarak adlandırılan ilkel bir dünya arasındaki engeli korumakla görevlendirildi. Campaigner olarak adlandırılan kötülük, Chronoscepter’ı dağınık kısımlarından yeniden yaratmaya çalışıyordu, bu yüzden onu durdurmak için Turok üzerine düştü. Sonuç yabancılar, uzay gemileri ve iyi tedbir için telepatik beceriler getirdi.

Turok oyunları her biri 20 dolar karşılığında satılıyor.

Kaynak: 1