Ücretsiz FIFA 18 World Cup Güncellemesi Çıktı

Ücretsiz FIFA 18 World Cup Güncellemesi Çıktı

FIFA 18 World Cup

FIFA 18 World Cup

2018 FIFA Dünya Kupası ile dünyayı kaplayan heyecan ve futbol ateşinin hemen yanında, büyük spor turnuvasıyla ilgili her şey için muhtemelen açsınız. Neyse ki, FIFA 18‘in ücretsiz Dünya Kupası güncellemesi, yeni resmi olarak lisanslanmış takım ve modların yanı sıra yeni Ultimate Team içeriğinin de eklenmesiyle mümkün.

Genişleme turnuvanın Rus stadyumlarının 12’sini, 32 lisanslı takımın hepsini, ayrıca ABD, Hollanda ve İtalya gibi tunuvada olmayan 17 takımı, skor tabelası için resmi yayın markasını, tekrar grafikleri ve daha fazlasını ekliyor.

Modlar açısından, FIFA 18’in World Cup bölümünü, tüm final turnuvalarında oynayabileceğiniz gibi, temel oyunun Career Mode’una benzer bir şekilde tek bir takım halinde oynayabilirsiniz. Ayrıca örneğin, dahil olan takımları değiştirmenize izin veren bir Custom World Cup modu da var. Turnuvada olmayı başaramayan bu takımlardan birinin hayranıysanız bu size yardım edebilir. PS4, Xbox One ve PC oyuncuları, Nintendo Switch sürümünde mevcut olmasa da, World Cup modunda Online Tournaments ve Online Friendlies oynayabilirler.

Son olarak, Ultimate Team dört yeni Icon kartını ekleyecek: Gary Lineker, Bobby Moore, Miroslav Klose ve Hidetoshi Nakamura ve tüm World Cup kartlarını turnuvaya her gün güncel olarak canlı oyuncu formlarıyla güncelleyecek.

FIFA 18 oyununu indirip hemen oynamak isterseniz buraya tıklayarak indirebilirsiniz.