Ücretsiz Metal Gear Survive Beta Çıktı

Ücretsiz Metal Gear Survive Beta Çıktı

Metal Gear Survive

Metal Gear Survive

Metal Gear Solid V‘nin yaklaşmakta olan spin-off bölümü olan Metal Gear Survive, oyunun 20 Şubat çıkış tarihinden önce PS4’e ve Xbox One’a gelecek ve bu beta’lar zaten bazıları için canlı olarak ücretsiz bir beta teste sahip. PlayStation Store’un güncellenmesi biraz yavaş görünmesine rağmen Xbox One’da artık mevcut. PS4’te de hazır olacaktır.

Survive‘ın beta’sı, 18-21 Ocak’tan itibaren hem PS4 hem de Xbox One’da olacak; yayıncı Konami, beta sürümünün “çevrimiçi arkadaşlar kurmak, savunmak ve savaşmak için işbirliği moduna girmek” için bir fırsat sağlayacağını söyledi.

Beta’ya katılanlar, tam oyunda bonus öğeleri alacaklar. Bunlara bir FOXHOUND isim plakası, bir Metal Gear REX baş aksesuarı ve bir bandana da dahildir. Beta sürümünü oynamadan bunları açmanın bir yolu olup olmayacağı veya beta almayan PC sürümünde kullanıma sunulup sunulmayacağı belli değil.

Son oyunun sabit bir internet bağlantısı gerektirdiğini ve tek oyuncu modunda ücretli bir oyun olmasına rağmen oyun içi para kullanımı içerdiğini hatırlatalım. Survive başlangıçta 2017 yılında çıkacaktı, ancak E3’te ertelenmişti.

Kaynak: 1