Ücretsiz Xbox One Oyunları

Ücretsiz Xbox One Oyunları

Bu Hafta Sonu Üç Xbox One Oyunu Ücretsiz

Bu Hafta Sonu Üç Xbox One Oyunu Ücretsiz

Yeterince oyun oynamadığınızı mı düşünüyorsunuz? Bunun için Xbox One‘da bazı seçenekleriniz olabilir. Üç farklı oyun ücretsiz olarak bu hafta sonu sunuluyor. Ayrıca bunlardan ikisi Xbox Live Gold’a gerek duymuyor.

İlk ikisi NBA 2K18 ve Rainbow Six Siege‘dir. 2K18, basketbol sim serisindeki son oyun ve oyun içi para kullanımında bazıları için sakıncalı olsa da oyun alanın da oldukça iyidir. Siege ise Ubisoft’un sürekli gelişen rakip nişancı oyunudur. 2015’te piyasaya sürülmesinden bu yana dikkat çekici bir dönüşüm geçirildi ve yakında çıkacak büyük bir güncelleme ile güçlenmeye devam ediyor.

Bu oyunların her ikisi de, ücretsiz oynanan etkinliklere katılmak için sıklıkla bir gereklilik olan bir Xbox Live Gold üyeliğiniz yoksa bile oynanabilir durumdadır. Bununla birlikte, üçüncü oyun olan Blizzard’ın kahraman nişancısı Overwatch‘ı oynamak için aktif bir Gold aboneliğine ihtiyacınız olacak. Daha önceki ücretsiz denemelerde olduğu gibi, Quick Play, Özel Oyunlar ve Arcade’deki tüm kahramanlar ve haritalar da dahil olmak üzere, oyunun çoğunluğunu oynayabileceksiniz. Oyunun Lunar New Year etkinliği devam ediyor ve size bazı yeni Year of the Dog skinlerini açmak için bir şans veriyor.

Bu deneme sürelerinden herhangi birinde yapılan ilerleme, bunları satın almaya karar verdiyseniz tam sürümlere taşınacaktır. NBA 2K18 ve Siege’in ücretsiz etkinlikleri 18 Şubat’a kadar sürecek ve her iki oyun da bu hafta Xbox Store’da satışa sunuluyor; Overwatch ücretsiz etkinliği ise 19 Şubat’a kadar sürecek.

Kaynak: 1