Ücretsiz Xbox One ve Xbox 360 Oyunları Aralık Ayı

Ücretsiz Xbox One ve Xbox 360 Oyunları Aralık Ayı

Ücretsiz Xbox One ve Xbox 360 Oyunları

Ücretsiz Xbox One ve Xbox 360 Oyunları

Şu anda Xbox Live Gold üyesi iseniz, iki oyun daha ücretsiz olarak indirebilirsiniz ve de ayın ikinci yarısında iki set daha gelecek.

Xbox One için, Warhammer: End TimesVermintide tüm ay boyunca ücretsizdir; Child of Eden ise Xbox 360‘daki ücretsiz oyundur. Bu başlığın geriye dönük uyumlulukla Xbox One’da oynadığını unutmayın; böylece Xbox One sahipleri bunu alabilir ve konsollarında oynatabilir. Xbox 360 oyunları yalnızca ayın yarısı için mevcut olduğundan, Child of Eden’ın yalnızca 15 Aralık’a kadar kullanılabilir olduğunu unutmayın.

Ayrıca Kasım’ın Games With Gold kategorisindeki oyunlardan biri olan Tales From the Borderlands adlı oyunun Xbox One’da 15 Aralık’a kadar ücretsiz olmaya devam edeceğini de unutmayın.

Öte yandan Microsoft, en yeni haftalık Xbox One ve Xbox 360 anlaşmalarını yayınladı. Özellikle Xbox Live Gold üyeleri için Mega Man hayranlarını bir araya getirmek için hazırlanan çeşitli oyunlar satışa sunuluyor. Bunlar 19 Aralık tarihine kadar mevcut olacak; bu arada, 16 Aralık’ta iki yeni Games With Gold oyunu gelecek.

Aralık 2017 Ücretsiz Xbox Oyunları (Games With Gold)
Xbox One
 – Warhammer: End Times – Verminitide (Aralık 1 – Aralık 31)
 – Tales From the Borderlands (Aralık 15’e kadar)
 – Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition (Aralık 16 – Ocak 15)

Xbox 360
 – Child of Eden (Aralık 1 – Aralık 15)
 – Marlow Briggs and the Mask of Death (Aralık 16 – Aralık 31)

Kaynak: 1