UNICEF Kripto Madenciliği Yoluyla Çocuklar için Para Toplama Projesi Başlattı

UNICEF Kripto Madenciliği Yoluyla Çocuklar için Para Toplama Projesi Başlattı

UNICEF Kripto Para Birimi Madenciliği Projesi

UNICEF Kripto Para Birimi Madenciliği Projesi

Savaş’tan bezmiş Suriye’deki çocuklar için para toplama amacıyla UNICEF şimdi blockchain dayanışması başlatıyor. Amaç; Suriye’deki çocuklar için insani yardım fonunda kripto para birimi madenciliği ile yardımcı olmak.

UNICEF Projesi
UNICEF, güçlü grafik kartları olan herkese bilgisayarlarında, savaş mağduru Suriye’deki çocuklara Ethereum kripto para birimi madenciliği için bir fon artırma projesine katılmaya çağırıyor.

Proje; “Game Chaingers”, eSports taraftarlarını ve oyuncularını da içeren herkese açıktır. Bilgisayar kaynaklarınızı bağışta bulunacağınız zaman UNICEF, hazır olduğunuzda sisteminizdeki yazılımı ETH’ye bağlayacak. ETH doğrudan UNICEF hesabına gidecek.

Şimdiye kadar 262 katılımcıdan 836.66 euroluk yükseliş geldi. Şimdiye kadar bağışlanan toplam bilgisayar gücü 2,134 saattir. İnsanlar PayPal‘ın yanı sıra ETH de gönderebilir. Kampanya sonrası kalan 55 gün içinde banka kartı bağışları da olabilir. Kampanya Mart sonuna kadar devam ediyor.

Web sitesi en iyi madencilerin listesini görüntüler, ancak adınızı açıklamanıza gerek yoktur.

UNICEF, Engadget’e Bitcoin madenciliğini kendi başınıza yapmaktan farklı olduğu için madenciliğin elektrik faturalarını artırmayacağını söyledi. Bu geçici ve kısa süreli bir katılım.

Bazı incelemeler, kripto topluluklarındaki bağışların geçen sene arttığını ortaya koyuyor. Örneğin, Fidelity Charitable organizasyonu geçen yıl Kasım ayında çeşitli mülk sahiplerinden 11 milyon dolarlık Bitcoin aldı. Kızılhaç da, geçen yıl Haziran ayında 2000 dolarlık Bitcoin bağışı aldı.

Kaynak: 1