Ürkütücü Görünen Korku ve Sürüş Oyunu Beware’in Demosu Çıktı

Ürkütücü Görünen Korku ve Sürüş Oyunu Beware’in Demosu Çıktı

Beware’in Demosu Çıktı

Beware'in Demosu Çıktı

Hayatta kalma dehşet tarzına yeni bir göz atmanın sakıncası varsa, bu da tüm oyunun sizinle birlikte çarpışan bir arabanın direksiyonuna oturmasıdır. Düşmanlar, sepia-stained açık dünyasının etrafında kayıyor, sizi avlıyor ve manzara boyunca dağılmış bilgileri bir araya getirdiğinizde sizi yoldan çıkarmaya çalışıyorlar. Kulağa büyüleyici geliyor ve şimdi oynanabilir demosu var.

Oyunu buradan indirebilirsiniz. Hala oyunun erken bir versiyonu, bu yüzden görseller çok parlak olmasına rağmen hatalar olabilir. Demonun, bazı ormanların kenarında gizemli bir figür izlemenizi gerektiren tek bir görevi var.

Bu incelik, oyunu yoğun ve uygun şekilde korkutucu kılıyor. Herkes paranoya duygusundan bahsediyor, her seferinde bir araba kovalamasına girebileceklerini bilerek etrafta dolaşıyorlar. Düşmanların kıt olduğu gerçeği daha da korkutucudur. Çünkü eylem anları arasında gerilim yaratmak için daha fazla zaman bırakır.

Oyunu biraz daha irdelemek isterseniz, YouTube kullanıcısı Ray Fields’ın yüklediği beş dakikalık videoyu izleyebilirsiniz. Aydınlatma, arabanızın camlarındaki su efektleri gibi harika görünüyor. Genel olarak görsellerden çok etkileyici ve farların dikiz aynasına sürüklendiğini görmek gerçekten dehşet verici gibi gözüküyor.

Ufak bir hatırlatma; oyun kısa bir süre önce Beware olarak adlandırıldı. Daha önce Driving Survival olarak adlandırılmıştı. Joe oyunu 2016 yılında yazdı. Henüz bir çıkış tarihi yok.