WhatsApp’a Çıkartmalar ve Grup Görüntülü Arama Geliyor

WhatsApp’a Çıkartmalar ve Grup Görüntülü Arama Geliyor

WhatsApp’a Grup Görüntülü Görüşme Geliyor

WhatsApp'a Grup Görüntülü Görüşme Geliyor

WhatsApp, çıkartmalar ve iş odaklı uygulama özellikleri de dahil olmak üzere birçok yeni değişiklik gerçekleştiriyor, ana şirket Facebook bugün her yıl düzenlenen F8 geliştirici konferansında açıklandı. WhatsApp yönetmeni Mubarik Imam mesajlaşma platformunda önümüzdeki aylarda grup görüntülü görüşme ekleneceğini açıkladı.

Imam, grup görüntülü görüşmelerinin henüz nasıl çalışacağına dair çok ayrıntı vermedi, ancak örnek videodan, çağrılara aynı anda dört kişinin katılabileceğini görebiliyoruz. WhatsApp’ın şu anda 450 milyonun üzerinde günlük kullanıcısı olduğunu ve her gün WhatsApp üzerinden 2 milyardan fazla video ve sesli görüşme yapıldığını söyledi.

Bununla birlikte; WhatsApp, Facebook Messenger, Line ve WeChat gibi diğer mesajlaşma uygulamalarının ayak izlerini takip ederek çıkartmalar getiriyor. Ayrıca, üçüncü tarafların kendi çıkartma koleksiyonlarını geliştirmelerine izin verilecektir.

Son olarak, WhatsApp iş dünyasını zorlaştırabilir. Bu yılın başında Android için WhatsApp For Business’ı kullanıma açtı. Ancak uygulama, büyük markaları daha fazla müşteriye ulaşmalarına ve para kazanmalarına yardımcı olacak ek avantajlar için ücret almaya başlayabilir.