Wild West Online PC için Erken Erişimde

Wild West Online PC için Erken Erişimde

Rockstar’ın Red Dead Redemption oyunu ile bir benzerlik taşıyan PC MMO olan Wild West Online, son birkaç ay için sınırlı bir testte bulunuyor. Herkesin satın alabileceği Erken Erişim sürümünün erişimi genişletiliyor.

Wild West Online’ın Erken Erişim sürümünde, tam sürümde olacakların sınırlı bir seçimi bulunmaktadır. İçeriğin bazıları, görevler üstlenmek için sunucu genelindeki PvP etkinliklerini içerir. Progresyon sistemi aynı zamanda Erken Erişim sürümündedir; yani, oynarken yeni yeteneklerin kilidini açabilir ve daha iyi gear alabilirsiniz. Ayrıca atınızı kişiselleştirebileceğiniz gibi, bir miktar karakter uyarlaması da bulunur.

Yeni halka açık etkinlikler ve daha pek çok şey de dahil olmak üzere, bu yılın ilerleyen dönemlerinde Wild West Online’a daha fazla içerik zamanla eklenecek. Oyunun web sitesinden Townie ($ 35), Collector ($ 94) veya Pioneer ($ 59) paketleri ile Wild West Online’a girebilirsiniz. Kararlarınıza ve eylemlerinize dayanarak, Batı Cephesinde bir kanun uygulayıcı, yasadışı veya öncü olursunuz. Oyun; dünya keşifi, kaynak toplama ve hazine avı ile PvP muharebe ve PvE oyun görevleri içermektedir.

Wild West Online başlangıçta Kickstarter ve Steam Early Access’e bağlıydı, ancak bu adımı atlamak ve gelişmeye doğru gitmek için özel yatırımcılardan yeterli finansman sağlamıştır. Tam çıkışı bu Aralık ayıdır. Oyun, personeli Crysis ve Legends of League gibi oyunlar üzerinde çalışan yeni bir stüdyo olan, 612 Games tarafından geliştiriliyor.

Wild West Online

Wild West Online

Wild West Online PC

Wild West Online PC

Wild West

Wild West

Kaynak: 1, 2