Wolfenstein 2 DLC Çıktı

Wolfenstein 2 DLC Çıktı

Wolfenstein II: The New Colossus – The Adventures of Gunslinger Joe

Wolfenstein II: The New Colossus - The Adventures of Gunslinger Joe

Bethesda, Temmuz ayında yaptığı açıklamada, Wolfenstein II: The New Colossus lansmandan sonra üç genişlemenin geleceğini söylemişti. Bu üçünden biri geldi. Gunslinger Joe’nin Maceraları artık PS4, Xbox One ve PC’de ve beklenildiği kadar tuhaf.

Naziler tarafından futbol oynamak zorunda kalan profesyonel bir oyun kurucusu olan Joseph Stallion olarak oynuyorsunuz. Genişletme 4 GB boyutundadır ve $10/£8/AU $15 gibi bir fiyata sahip olabileceksiniz. Ayrıca Wolfenstein 2‘nin Freedom Chronicles sezonunun bir parçası olarak $25/£18/AU $35 tutarında ve ayrıca Episode Zero adlı daha önce piyasaya sürülen bir bonus bölümünü de içeriyor.

Wolfenstein II için iki genişletme daha planlanıyor. Bunlardan ilki The Diaries of Agent Silent Death adında ve “Kaliforniya’daki Nazi sığınaklarına sızan ve San Andreas Operasyonunun sırlarını keşfeden” eski OSS ajanı Jessica Valiant olarak oynayacaksınız. Diğer son DLC paketinin adı ise The Amazing Deeds of Captain Wilkins ve Alaska’da bir Nazi operasyonunu dağıtmakla görevli olacaksınız.

Kaynak: 1