World of Warcraft Ücretsiz

World of Warcraft Ücretsiz

Bu Hafta Sonu World of Warcraft Ücretsiz

Bu Hafta Sonu World of Warcraft Ücretsiz

World of Warcraft şu anda Welcome Back Weekend sayesinde, bir abonelik olmaksızın ücretsiz oynanabilir. Bu ilk olarak hata olduğundan şüphelenilen bir Reddit yazısında farkedildi. Blizzard, oyuncuların tüm hafta sonu ücretsiz olarak WoW oynayabileceğini ve hesap hizmetlerinde indirim yapabileceklerini açıkladı.

WoWHead ayrıca Lejyon veya Battle for Azeroth‘u henüz satın almayan oyuncuların hesaplarını World of Warcraft için beşinci genişleme olan Warlords of Draenor‘ı da kapsayacak şekilde güncellediklerini bildirdi. Bir süredir oturum açmadıysanız, WoW hesabınızı para harcamadan kontrol etmek isteyebilirsiniz.

İstediğiniz seviyeden bağımsız olarak karakterlerin herhangi birinde 24 Haziran’a kadar WoW oynayabilirsiniz. Bundan tarihten sonra, her zamanki gibi devam etmek için bir aboneliğe ihtiyacınız olacak. Görünüm, hizip ve ırk değişiklikleri gibi öğeleri içeren hizmet satışının da Pazar günü sona ermesi bekleniyor.

Bu ücretsiz Welcome Back Weekend, Battle for Azeroth’un 14 Ağustos’ta Mac ve Windows PC için yayınlanmasından yaklaşık bir buçuk ay önce geliyor. World of Warcraft indirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.