Wukong ct, Wukong Counter, Wukong Counterları – Wukong’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Wukong ct, Wukong Counter, Wukong Counterları – Wukong’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Wukong Counter

Wukong Counter

Wukong counter (Wukong ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Wukong Maymun Kral; Wukong, rakiplerini şaşırtmak ve üstünlük elde etmek için gücünü, çevikliğini ve zekasını kullanan bir vastayan oyun kurucusudur. Master Yi olarak bilinen savaşçıda hayat boyu bir arkadaş bulduktan sonra Wukong, Wuju olarak bilinen eski dövüş sanatının son öğrencisi oldu. Büyüleyici bir kadroyla donanan Wukong, Ionia’nın yıkılmasına engel olmayı amaçlamaktadır.

Öncelikle LoL karakteri Wukong’un yeteneklerini hatırlayalım.

Wukong Yetenekler

Taş Deri
Her yakın düşman şampiyonu için Wukong’un Zırhını ve Sihirli Direnişini arttırır.

Yıkıcı Vuruş
Wukong’un bir sonraki saldırısı ek fiziksel hasara neden olur, menzil kazandırır ve düşmanın Zırhını kısa bir süre için azaltır.

Yem
Wukong’un kısa bir süre için görünmez hale gelir. Wukong’un gizliliği sona erdiğinde, yakınlardaki düşmanlara büyü hasarı verecek bir tuzak bırakıyor.

Bulut Saldırısı
Wukong, düşmanı hedeflemek ve hedefine yakın olan iki düşmana saldırmak için yansımalar gönderir ve vurduğu her düşmana fiziksel hasar verir.

Burgaç
Wukong’un sopası dışarıya doğru büyür ve etrafta döner, hasar verir ve düşmanları vurur. Wukong büyünün süresi boyunca Hareket Hızı kazanır.

Wukong Counterlar’ına (Wukong ct) bir göz atalım.
Wukong ct, Wukong Counter, Wukong Counterları:

Wukong’a Karşı İyi Olan Rakipler

Wukong'a Karşı İyi Olan Rakipler

Wukong’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Wukong'a Karşı Kötü Olan Rakipler