Xbox One Geriye Dönük Uyumluluğu 3 Rockstar Oyunu Ekliyor

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluğu 3 Rockstar Oyunu Ekliyor

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Rockstar’ın en tanınmış Xbox 360 oyunlarından üçü gelecek hafta başlayacak olan Xbox One geriye dönük uyumluluğuna sahip olacak. Grand Theft Auto: San Andreas, Midnight Club: Los Angeles ve Rockstar Games Presents Table Tennis, 7 Haziran Perşembe günü Xbox One’ınızda oynanabilir.

San Andreas ilk Xbox’ta sunuldu, bu yüzden Xbox ve Xbox 360 sürümleri uyumlu olacak. Orijinal Xbox sürümüne ait oyunları kaydetme işlemi aktarılmayacak, ancak sahip olunan tüm geliştirmelerle birlikte 360 sürümüne ücretsiz yükseltme yapılacaktır. Midnight Club ve Complete Edition eklentileri mevcut olacak.

Xbox One, düzenli olarak yeni geriye dönük uyumlu oyunlar ekliyor. Son zamanlarda, Toybox Turbos ile birlikte Saints Row ve Hell Out Gat ekledi. Tüm bunlar, yeni donanım üzerinde oynanabilen, büyük ve artan eski oyunlar oluşturmak için bir araya geldi.

San Andreas, “Sıcak Kahve” tartışması için en iyi hatırlanabilir. Oyun için bir seks sahnesi planlanmıştı ancak son sürümden çıkarıldı. Ancak sahnenin kendisi, kodda gömülü kaldı ve PC’deki modderler tarafından ortaya çıkarıldı. Savunan gruplarının tepkisi şiddetliydi ve sonuçta ESRB tarafından Yetişkinler İçin olarak yeniden değerlendirildi. Xbox sistemlerinde sahneye erişilemez, ancak teknik olarak orijinal sürüm hala ESRB web sitesinde bir AO oyunu olarak listeleniyor.

İsterseniz San Andreas oyun hilelerine GTA San Andreas Hileleri konumuzdan ulaşabilirsiniz.