Xbox One için İki Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Geliyor

Xbox One için İki Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Geliyor

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk

Xbox One‘ın geriye dönük uyumluluk kataloğu büyümeye devam ediyor. Bugün iki tane daha Xbox 360 oyun, Peggle 2 ve Marlow Briggs and the Mask of Death kütüphaneye eklendi. Her zamanki gibi duyuru, Microsoft’un Major Nelson’ından Twitter’da geldi. 

Her ikisi de sadece dijital Xbox Live Arcade oyunlarıdır, bu nedenle Xbox 360 ile satın aldıysanız, Xbox One oyun kitaplığınızda, Hazır Kurulum menüsünde otomatik olarak görünmelidir. Alternatif olarak, Xbox.com’dan bu bağlantılarla (Peggle 2 İndir, Marlow Briggs İndir) veya doğrudan konsolunuzdan oyunları indirebilirsiniz. Burada dikkate alınması gereken bir husus, Peggle 2’nin zaten bir yerli Xbox One sürümü olmasıdır. 

Bu iki oyun; geçen hafta eklenen Persona 4 Arena, Cars: Mater-National Championship, Jewel Quest ve Tecmo Bowl Throwback de dahil olmak üzere dört oyunu takiben eklendi. Xbox One’a ek olarak, geriye dönük uyumlu Xbox 360 oyunları Xbox One X‘de de oynanabilecek.

Buna ek olarak, Xbox One geriye dönük uyumluluk artık orijinal Xbox oyunlarını da içeriyor ancak bu oyunların kütüphanesi çok daha sınırlı. Geriye dönük olarak uyumlu Xbox One oyunlarını görmek için tam listemize bakabilirsiniz.  Tüm Xbox One Geriye Yönelik Uyumluluk Oyunları

Kaynak: 1