Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Çıktı

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Çıktı

Burnout Revenge

Burnout Revenge

Microsoft, Xbox One için geriye dönük uyumluluk oyunlarının sürekli sunumunu sürdürüyor. Major Nelson Twitter’da yeni bir Xbox 360 oyununun şu anki yeni konsolunda oynanabileceğini duyurdu ve bu oyun popüler bir oyun olan: Burnout Revenge.

Başlangıçta 2005 yılında Xbox ve PS2’de yayınlanan Revenge, trafik kontrol ve Traffic Attack modu gibi yeni mekanikleri tanıtarak seriyi genişletti. Bir sonraki yıl piyasaya sürülen Xbox 360 bağlantı noktası, geriye dönük uyumluluk sağlayan ve orijinal sürümde bir dizi ek özellik içeren bir model.

Burnout Revenge, ilk sürümde eleştirmenler tarafından çok iyi karşılandı. Burnout Revenge, Burnout 3’ün devrimi olmayabilir, fakat sonuçta, çok farklı bir oyun gibi hissettirmek için fazlasıyla değişir. Teknik bir harikaydı, ama daha da önemlisi, şimdiye kadar yapılmış en heyecan verici yarış oyunlarından biri olarak nitelendirildi.

Bir Burnout Revenge’in 360 kopyasına sahipseniz, bunu Xbox One‘ınıza aktarabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Oyun ayrıca Xbox Mağazası’ndan satın alınabilir. Başlığın bir dijital kopyasını US $10 / £10 / AU $14.95 olarak indirebilirsiniz.

Xbox One geriye dönük uyumluluk özelliği çok popüler olduğu ve Microsoft’un sabit bir hızda genişlediği görülüyor. Geçtiğimiz hafta şirket BC (Geriye Dönük Uyumluluk) kataloğuna iki yeni 360 başlık ekledi: Saints Row 2 ve Dragon Age 2.