Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi ve İndirimli

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi ve İndirimli

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Call of Duty: Modern Warfare 3

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Call of Duty: Modern Warfare 3

Xbox One’ın geriye dönük uyumluluk oyunları için küçük bir haber var, ancak oyun büyük. Microsoft, BC (Geriye Dönük) serisine yeni bir ek ekledi. Call of Duty: Modern Warfare 3 oldukça büyük bir oyun.

Nelson Twitter’daki haberleri doğruladı ve Xbox 360 nişancısının artık Xbox One‘da oynanabileceğini söyledi. Modern Warfare üçlemesini tamamlamasa bile, konsolda oynanabilen klasik Call of Duty oyunlarının bir listesine katılıyor. 2009’un Modern Warfare 2‘si henüz listeye eklenmedi, bu yüzden kronolojik bir oyun arıyorsanız, bunun gerçekleşmesini beklemek zorunda kalacaksınız.

Eğer zaten Modern Warfare 3‘ünüz varsa, sadece diski koyabilir veya indirebilmek için Oyunlarım ve Uygulamalarm alanının Ready to Download bölümüne gidebilirsiniz. Alternatif olarak, Xbox Mağazası’ndan bir kopya satın alabilirsiniz. Ayrıca Modern Warfare 3, bu haftanın Deals With Gold dizisinin bir parçasıdır. 25 Haziran’a kadar Xbox Live Gold üyeleri için % 50 indirim ile $15 / £12 fiyatına almanıza izin veriyor. Bu arada, DLC paketleri de % 33 indirimli.