Xbox One’da oynamak için en iyi 10 ücretsiz oyun

Xbox One’da oynamak için en iyi 10 ücretsiz oyun

Oyunlar söz konusu olduğunda,en iyi olanları nadiren ücretsiz olur hep. Aslında, görünüşte pahalıya mal olmayan oyunlar arasında doğrudan bir nedensel bağlantı var ve satın alma opsiyonlu ücretsiz oyun saçmalığı sizin en büyük düşmanınız. Neyse konumuz bu değil.

Xbox Mağazası’nı araştırın ve ilgi çekici ücretsiz oyna başlıklarını bir seçim bulacaksınız. Hepsinin, aksiyon seviyesi ve şaşırtıcılık derecesi bir hayli derin. Aslında gidip araştırmanıza gerek yok, çünkü aşağıda sizin için bunu yaptık. Aşağıda Xbox One için 10 adet bedava oynanabilir oyun listesi bulacaksınız ve hepsinde de hiç para harcamadan güzel zaman geçireceğinize eminiz.

WARFRAME

Düzenli güncellemeler sayesinde Warframe sıkı bir topluluk kazandı ve oyunun yerçekimine meydan okuyan yakın dövüşü saldırıları ve fırtınalı bilim kurgu patlatması karışımı ile diğer oyunlardan çok daha farklı bir oyun olduğu da ortada. En iyisi de, ücretsiz oynanabilmesine rağmen, en alçakgönüllü firefight taraftarları bile, çok oyunculu moddan cüzdanlarına dokunulmadığı için zevk alabilirler. Eğer kendinizi biraz paralı hissederseniz, Xbox Store’da bir miktar Platinum satın alabilirsiniz, ancak Warframe’in keyfini çıkarmak için bilim kurgu koleksiyonuna bütün paralarınızı harcamanıza gerek yok. İster görev odaklı PVE eylemine dalın ister rekabetçi deathmatches dabbling, Warframe her zaman kendi benzersiz varlığını hissettiriyor. Haritalar; Pluto, Ay, Ceres ve Sedna’nın cüce gezegenleri de dahil olmak üzere baya çeşitlidir. Warframe, zırhlarının ve silahlarının çok farklı türleri ve düşmanları öldürmenin ve dilimlemenın sayısız yolları ile sizlere yüzlerce saat süren ücretsiz eğlence sağlıyor.

KILLER INSTINCT

Killer Instinct’in klasik savaş üyeliğinin, Microsoft tarafından Xbox One piyasaya sunulmadan önce ortaya çıktıması gerçekten hoş bir sürpriz oldu. C-c-c-c-combos’un benzersiz kullanımı sayesinde tüm karşılaştırmalardan ayrı durmayı başaran, sağlam bir dövüş oyunu olması da şaşırtıcı değil elbette. Killer Instinct, yıllar boyunca gelişmeye ve rafine edilmeye devam etti. Denge ince ayarları ve yeni savaşçıların bir akını ile her zaman dikkate değer bir şeyler bulabilirimişsiniz gibi hissettiriyor. Tam sürüm biraz paraya mal olurken, düzenli olarak içeri ve dışarı döndürülmüş bir dizi ücretsiz savaşçı ile sınırsız oyun keyfi sürebilirsiniz.

NEVERWINTER


Bu detaycı olmayan MMO / RPG karışımı birçok özelliğe sahip. Öncelikle, ücretsizdir. Zaten öyle olmasa bu listede olmayacaktı. İkincisi,dev gibi bir böceği binek olarak kullanmanıza imkan tanır fakat itiraf ediyorum bu özellik için, gerçek paraya tekabül eden Neverwinter oyun içi para birimi Zen ile biraz para vermeniz gerekiyor. Eğer kozmetik geliştirmeler ile ilgilenmiyorsanız veya kocaman bir yengecin sırtında gerile gerile poz vermem diyorsanız bu online kurgu gerçekten çekici. Bir pad üstünde kontroller çok iyi çalışıyor ve ölçülü bir saldırı yerine tur bazlı, acımasız ve zekice savaşıyorsunuz. Dünya, dağınıklığı sizi şaşırtmayacak – zaman zaman, Neverwinter küçük bir kutuda oynuyormuşsunuz gibi hissettirebilir.

SMİTE


Çok rekabetçi multiplayer oyunlarda bir tanrı olduğunu düşünebilirsiniz – ama ne tür bir tanrı? Yunan? Mısır? Norveç? Bunlar, ancak çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası Smite’daki tatlı minionları öldürmek, öldürme cümbüşü yaratmak için yer seviyesine getiren geri üçüncü şahıs bakış açısının arkasında dev şahsıları temsil eden mitolojilerin birkaçı. Birincil mod, üç şeritli bir haritada klasik 5v5’dir, ancak denenmek için duran zengin ek modlar ve haritalar vardır. Her çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası tarzı oyunlarda olduğu gibi Smite da bedava oyun sunan kahramanlarla geliyor. Smite’ın karikatürize görsel stili genellikle gösterişli, bazen goofy animasyonlar kesinlikle cazip geliyor ve ilahiyat seçimlerindeki olağanüstü çeşitlilik, ibadet etmek veya onu yönetmek için bir tanrı seçmenizi sağlıyor. Para yatırmak isterseniz de şimdi eklenmiş ve sonsuza dek oyuna eklenecek ve her tanrıyı satın almak için bir seçenek var. 

AIRMECH ARENA

Airmech Arena kendini bir tanka dönüştürebilen dev bir robotu kontrolünüz altına verir. Bu garip çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası  / kule savunma başlığı, Xbox’da bulacağınız en cana yakındestek birimlerinin ve takdire şayan esnek robot savaşçılarına sahiptir – hatta T45 taretleri bile şirin. Oldukça canlı 15 seviyeli tek kişilik oyuncusu seçeneği ile ve taktiksel olarak keskin 3v3 çevrimiçi karşılaşmalarla AirMech’in tanklarında bir sürü ücretsiz yakıt var. Oyunu etkileyebilecek herhangi bir mekanik veya ünitenin, oyun içi Şöhret ile bileme yapılarak kilidi açılabilir. Geliştirici Carbon Games sadece kozmetiik geliştirmelerin gerçek para ile edinilebilmesine karar vermiş olmalı. Bu da, bu sevimli çevrimiçi çok oyunculu savaş arenasının asla keyifsiz bir ‘ödül kazanma’ oyunu gibi hissettirmediği ve tüm oyuncuların ne kadar harcadıklarına bakılmaksızın her zaman şansa sahip olduğu anlamına gelen bir karar.

WORLD OF TANKS


Anlaşılmazlık çok abartılır genellikle, özellikle tanklar söz konusu olduğunda. 15v15 Panzer savaşlarına katılabilirken kimin ince ayrıntılı çarpışmalara ihtiyacı var ki? World Of Tanks, anlaması kolay, hırs dolu çok oyunculu bir karışımdır. 400’den fazla zırhlı araç ve altı oyun türü ile bir sürü özelliği ücretsiz bir şekilde sunmaktadır. Online olunca sanki cebinizden para çıkacakmış gibi geliyor fakat emin olun güçlü kuvvetli tankları size ödül olarak verecek. Premium başlangıç paketine isterseniz para dökebilirsiniz, bir milyon gümüşü yeni yeni tanklar alarak savurabilirsiniz, ama gerçekten bir kuruş ödemeden bile oyundan sınırsız zevk alabilirsiniz. Paranız yetersizse ve Polonya’nın gurur kaynağı T-34-85 ile Macar kuvvetlisi Turan III prototipinin arasındaki bir savaşta kimin galip olacağını bilmek istiyorsanız bu oyun sizin oyununuz.

DC UNIVERSE ONLINE

DC Universe Online, ilk olarak PS3 ve PS4 oyunu olarak serüvene başladı. Sony Online Entertainment şirketi çalışma prosedürünü değiştirince bu çok beğeni toplayan MMORPG Xbox One’ a geçti ve yıllarca ek hikaye içeriği, görevler ve daha fazlasını getirdi. Karakter oluşturma işlemi sırasında arka planınızı, kılık kıyafetinizi, dövüş tarzınızı, akıl hocanızı ve diğer seçeneklerinizi geliştirerek kendi süper kahramanımızı veya kötü adamınızı yaratabileceksiniz. Öğreticiyi bitirdikten sonra, Gotham City, Metropolis ve Central City’yi keşfederek, Adalet Ligi’ne veya Topluluğa katılarak bu koca dünyada kaybolun ve en sevdiğiniz DC Universe karakterleriyle çizilen görevleri üstlenin. DC Comics’in hayranıysanız ve dünyasına kapılmanın bir yolunu arıyorsanız, DC Universe Online ücretsiz en iyi seçeneklerden biridir.

HAWKEN

Tüm mekanik oyunlarının yavaş ve hantal olduğunu mu düşünüyorsunuz? ve size çok paraya mal olduklarını da düşünüyor olmalısınız. Hayır kesinlikle öyle değiller. Hawken epey bir hızlı, agresif bir nişancı oyunu ve Xbox One’da ücretsiz oynanabilmekte. Elbette, Titanfall 2 kadar akıcı olmayabilir, ancak mech-on-mech savaşı üzerinde yoğunlaşmak, onu çoğu zaman çok farklı bir önermeye dönüştürür. Elbette, yükselen metal dış iskeletini kişiselleştirmenize ve geliştirmenize izin veren, paralı unsurlar da var, ancak para olmadan da rekabet edebilmek tamamen mümkündür. Oyunda biraz ücret ödeyerek oyunun tüm içeriğinin kilidini açmayı tercih edebilirsiniz ya da saatlerce hiç bir ücret ödemeden kilitlerini açmaya çalışırsınız. Oynayarak elde edemeyeceğiniz tek şey kozmetik ürünler. Xbox oyunlarının en canlı ve en ücretsiz oyunlarından biridir Hawken.

PINBALL FX2

Metal toplara paletlerle vurulan bu oyunu bilirsiniz. Bu ücretsiz oyunda anlamsız yere oyun tahtasının değişmesi gibi bir özellik var. Sanki küçük toplara vurmak çok mantıklıymış gibi konuştum, neyse. Çekirdek oyunun herhangi bir maliyeti yokken, Ewok’un kesme macerasından,Endor’un Hoth’taki donma eğlencesine kadar her şeyi sunan Star Wars Pinball Season One’ ıda içeren Zen Studios’un premium tablolarından herhangi birini almaya karar verirseniz, cüzdanınız biraz hafifleyebilir. Nikola Tesla’ya odaklanan tabloları sevimli haydut Han Solo’dan ziyade oynamayı tercih ederseniz, daha ucuz, daha fazla sayıda vanilya paketi bile var.

DEAD OR ALIVE 5

Dead or Alive 5 kavramsal olarak konuşan bir serseri. Oyun mağazasına baktığınızda ve her kostüm, karakter ve özellik kilidi açılmış olan oyunun tam sürümünü satın almak için 1000 dolardan fazla tutacağını anladığınızda, bu oyunun ücretsizler sıralamasında neden sonuncu olduğunu anlayacaksınız. Ancak oyunun sadece ücretsiz sürümünü oynayın; Dead or Alive 5’in gerçekten iyi olması için illa tam sürüm olması gerekmediğinin farkına varacaksınız. DOA savaşlarının taş,kağıt,makas tarzı derin yapısı değişik bir hava katmakta oyuna. DOA’nın temel karakterlerinin tümü, bir arenanın etrafında tek başlarına dönüp dolaşmak için eğlencelidir ve indirilebilir Noel bikini leri gereksiz yere aşırı yüksek fiyatlı değildir.