Yasuo – LoL Karakteri (League of Legends)

Yasuo – LoL Karakteri (League of Legends)

Yasuo – The Unforgiven

Yasuo - The Unforgiven

Yasuo kararlı bir adamdır, düşmanlarını kesmek için rüzgar kullanan çevik bir kılıç adamı. Gururlu bir savaşçı sahte bir suçlamayla yüz yüze kalmış ve hayatta kalmak için umutsuz bir mücadele vermeye zorlanmıştı. Dünya ona karşı döndükten sonra, suçluyu adalete teslim etmek ve onurunu kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. 

Eskiden tanınmış bir Ionia kılıç okulunda parlak bir öğrenci olan Yasuo, bir nesilde efsanevi rüzgar tekniğini öğrenen tek öğrenci idi. Birçoğu büyük bir kahraman olacaklarının kaderlerinde olduğuna inanıyordu. Bununla birlikte, kaderi Noxus işgal edildiğinde sonsuza dek değişti. Yasuo, Ionian Elder‘ı korumakla yükümlüydü, ama aptalca bir şekilde bıçağının fark yaratabileceğine inandı ve savaşa katılmak için görevinden ayrıldı. Geri dönene kadar Elder katledilmişti. 

Yasuo hayata küstü, hayata olan başarısızlığı için bedel ödemek istedi. Şok içindeydi. Bununla birlikte sadece bunu ihmal olarak görmedi, cinayetten kedisini sorumlu tuttu. Kafa karışıklığı ve suçluluk duygusu olsa da, harekete geçmezse katilin cezasız kalacağını biliyordu. Yasuo kılıcını okula karşı kaldırdı ve vatan haini ilan edileceğini ve Ionia’nın ona karşı geleceğini bilerek, özgürce savaştı. Hayatında ilk kez yalnız kalarak, Elder‘ın gerçek katilini bulmak içi yola çıktı. 

Yasuo önümüzdeki birkaç yıl boyunca toprakları dolaşırken onu katile götürecek herhangi bir ipucu bulabilmek için zamanını harcadı. Bu arada, eski müttefikleri tarafından acımasızca avlanır, sürekli olarak savaşmaya veya ölmeye mecbur edilir hale geldi. Misyonu, kendisini en çok korktuğu bir düşman tarafından izlenene kadar onu ileri sürdü. Bu düşmanı; kendi ağabeyi Yone

Ortak bir onur belgesi ile bağlanan iki savaşçı eğilip kılıçlarını çekti. Sessizce ay ışığı altında dolaştılar. Sonunda kılıçlarını ileri sürdükleri zaman, Yone, Yasuo için hiçbir şeydi; Tek bir flaş çakmasıyla ağabeyini kesti. Yasuo silahını bıraktı ve Yone’un yanına koştu. 

Duygularla başa çıkmak için, kendi akrabasının kendisini nasıl suçlu bulabileceğini bilmek istedi. Yone şunları söyledi: “Elder bir rüzgar tekniği ile öldürüldü. Başka kim olabilirdi?” Aniden neden suçlandığı farkına vardı. Masumiyetini bir kez daha ileri sürdü ve kardeşinin affedilmesi için yalvardı. Yasuo’nun yüzündeki akan göz yaşları ile kardeşini kolları arasına aldı. 

Yasuo Yone’u güneşin altına gömdü, ama yas tutmak için vakit yoktu. Diğerleri onun peşinde olacaktı. Kardeşinin vahiyi Yasuo’ya yeni bir amaç kazandırmıştı; Şimdi gerçek katili bulabileceği ipucu vardı. Yemin ederek eşyalarını topladı ve Yone’nun mezarına son bir bakışla sırtındaki rüzgarla yola çıktı. 

Yasuo – LoL / League of Legends