Yeni Bilgisayarınız için En İyi Oyunlar

Yeni Bilgisayarınız için En İyi Oyunlar

PC için En İyi Oyunlar

PC için En İyi Oyunlar

Yıl sonu indirimlerinden faydalandıysanız elinizde mükemmel bir fare, mekanik bir klavye, güzel bir kasa, GPU ve diğer donanımlar vardır. Şimdi ise oyun oynama zamanı. Sizlere, aldığınız yeni bilgisayarınız için en iyi oyunları derledik.

1. Destiny 2

1. Destiny 2

Önceki oyuna göre daha kolay alabileceğiniz Destiny 2; bilgisayarınızın PC oyunları için olup olmadığının en iyi testi ve uzun bir iş gününden sonra stres atmanın bir yoludur. Aslında oyunun iyi olması için gereken daha az oyun süresi var ama oyun hikaye bakımından zengin ve iyi animasyonlu. Oyun da gerçekçiliği koruyor: eğer bir binanın yanından düşersen ölürsün (sonra da diriltilirsin.) Uzaylıları yok etmek ve Dünya’yı tekrar almak için silah koruyucuları ile çalışabilir, silah ve teçhizatı yenilersiniz.

2. PUBG (Playerunknown’s Battlegrounds)

2. PUBG (Playerunknown's Battlegrounds)

Her ne kadar adı garip bir dil büğrüsü yapmış olsa da bu işi bitirdikten sonra; PUBG‘yi cesur, çok oyunculu bir savaş arenası olarak göreceksiniz. Eğer oyunda ölürseniz baştan başlamanız gerekir. Grafikleri hala Destiny 2 veya Overwatch kadar eksiksiz bir şekilde değil ve hikaye olmadan oyun tekrarlayabiliyor. Ancak PUBG oyuncularını mutlu tutan yeni özellikler ile düzenli olarak güncellenmesidir. En son olarak; PUBG, nasıl öldüğünüzü ve hatalarınızın neler olduğunu belirlemenize yardımcı olan bir ölüm kamerasına ve anında tekrar gösterime sahip.

3. Dream Daddy: A Dad Dating Simulator

3. Dream Daddy: A Dad Dating Simulator

Eğer sağlıklı ilişkiler içeren RPG’leri seviyorsanız, bu oyun listenin başında yer alabilir. Dadsona olarak, sadece küçük kızıyla ilgilenen ve mahalledeki diğer baba ile tanışan yalnız bir baba olarak oynuyorsunuz. Oyun yedi farklı, renkli giyinen babalar ve her birinin söylediği ya da yaptığınız seçimlere bağlı olarak söyleyen küçük diyaloglar ile sonu yokmuş gibi hissettiriyor.

4. Twin Saga

4. Twin Saga

Listedeki geleneksel fantezi MMORPG olan Twin Saga, 2016 sonlarında Tayvanlı geliştirici X-Legend tarafından serbest bırakıldı. Yine de birkaç şirin nedenden ötürü bu listede olmayı hak ediyor. Oyunun başında, anime cutscenes’ı Japonca veya yerli Mandarin Çince’yle işitiyosunuz. Burada çeviri yapanlara inanmak zorundayız. Sözler tam Asya dilinin çevirisi değil, ama oynayanları güldürmeye yetiyor. Bu sizin için yeterli değilse Twin Saga, karakterinizin bir görev çizgisinin her bölümüne otomatik olarak yürüyebilmesini sağlar; böylece enerjinizi gerçek kavgalara karşı koruyabilirsiniz.

5. Cuphead

5. Cuphead

Disney karikatürlerini 1930’larda seyrettiyseniz o zaman Cuphead‘in estetiğini takdir edeceksiniz. Daha önce de eleştirmenler tarafından belirtildiği üzere, Cuphead’in cazibesi deli zorluğudur. Yalnızca bir tur temizleyene ve ruhlarını yakalayana kadar her şeyi tekrar yapmak için; dev animasyonlu havuçlar ve garip kekeme Betty Boop-esque karakterleriyle bir hamuru dövmek hakkında bağımlılık yapan şeyler var.

6. Resident Evil 7

6. Resident Evil 7

Resident Evil 7, indie bir oyunu anımsatan alçakgönüllü ve yavaş bir başlangıca sahiptir. Karınızdan gizemli bir telefon aldıktan sonra eve geri dönüyorsunuz ve evi ipuçları için araştırıyorsunuz. Ardından işler, günahkar bir şekilde değişir. Bir zamanlar korkunç yaratıklar evinizin en karanlık köşelerine gizlenmişlerdir. Ancak şimdi ise zombi, çürüme ve bulmaca labirentidir. The Walking Dead’in 8. sezonu devam ederken oynamak için iyi bir oyundur.

7. Emily is Away Too

7. Emily is Away Too

Emily geri döndü, ama sizi hatırlamıyor ve ikiniz muhtemelen bir araya gelmeyeceksiniz. AIM messenger’dan esinlenen RPG, birincisi kadar acayip. Çünkü sizi ergenlik dönemi ve özlem dünyasına geri döndürüyor. Emily’yi ya da Havva’yı rahatlatmak istiyorsunuz ama hayat ilerliyor. Bu netice araştırdıkları temalar, saldırganlarla yüzleşmek için her zamankinden daha fazla kadının yükselişe geçtiği bir dönemde geliştiricinin tahmin etmediği yollarla fazladan ilgilidir.

8. LoL (League of Legends)

 8. LoL (League of Legends)

Bildiğiniz üzere LoL 2009’dan beri var, ancak sık sık yamalı olduğu için yeni gibi geliyor. 2017’de League of Legends, onur seviyelerini ekleyen ve eski rünik, ustalık sistemini daha sezgisel ve basit bir tasarım için kaldıran büyük bir yenileme gördü. Birkaç haftada bir yeni şampiyonlar da oyuna ekleniyor. Bu nedenle daha önce oynamadıysanız her şeyi ayarlayıp tanımakta zorlanabilirsiniz. Oyuncular oyunda parlamak istiyorlar. Ama daha yüksek bir onur seviyesine ulaşmak arzusuyla tereddüt ederler ve tamamen hakarete geçmek yerine pasif-agresif davranırlar.

9. Bonus Oyunlar

9. Bonus Oyunlar

Bonus olarak bu oyunları da deneyenilirsiniz; Mr. Massagy, Yandere Simulator (hala yayınlanmadı), Tacoma, Divinity: Original Sin 2, Doki Doki Literature Club, Battlefield 4, Dishonored 2 ve Rocket League.

İyi eğlenceler…